Novetats del Grup PalletWays: primavera 2019

25 Maig 2019 - Notícies


PalletWays és l'empresa de referència en transport de mercaderia paletitzada a tota Europa. I des de PalletCat, empresa representant del Grup PalletWays a Catalunya, estem molt orgullosos de veure com tot el grup seguim creixent, millorant i actualitzant-nos a les últimes novetats per millorar els nostres serveis. Avui compartim amb tots vosaltres les novetats més significatives de l'equip PalletWays durant aquesta primavera del 2019:

  • o La incorporació de Massimiliano Peres com a nou Director General de PalletWays Itàlia.
  • o La convenció anual de Palletways Iberia
  • o La nova certificació ISO 45001
  • o La incorporació dels nous membres de PalletWays Iberia a Múrcia
  • o La nova acció amb Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de PalletWays juntament amb l'Associació "El Motor de tus pasos"

Notícies d'actualitat del Grup PalletWays:
1.- Massimiliano Peres, nou Director General de PalletWays Itàlia.


Massimiliano Peres compta amb una gran experiència en el sector de la logística i el sector del transport de mercaderia paletitzada, sent el perfil perfecte per poder liderar el grup de PalletWays al país italià. Segons el director d'operacions del Grup PalletWays, Luís Zubiales, aquesta nova incorporació "ajudarà a fer més fort el nostre lideratge al mercat italià i la nostra xarxa de distribuïdors".

2.- Convenció anual de Palletways Iberia


El passat 22 de febrer, vam celebrar la convenció anual de PalletWays Iberia per posar de manifest l'èxit i estat actual del sistema i gestió de la xarxa de transport en mercaderia paletitzada, així com les pròximes novetats. En aquesta convenció, hi vam participar més de 150 persones, incloent-hi tots els membres de l'equip directiu a Espanya, així com tots els membres que en formem part. > Més informació al nostre blog

3.- Nova certificació ISO 45001 en Seguretat i Salut Laboral


Aquest últim any, el grup PalletWays Iberia hem aconseguit un nou certificat, l'ISO 45001 sobre la gestió i control de Seguretat i Salut Laboral. Aquesta certificació és un nou rècord pel grup, el qual apostem diàriament per millorar tant el servei al client com el confort i confiança dels treballadors i totes les persones que formem l'equip de PalletWays; a més a més de ser pioners en aconseguir aquest certificat. > Més informació al nostre blog

4.- Nous membres de PalletWays Iberia


"Transportes J. Cerón" i "Palemanía" a Múrcia; "Distribución Alimentaria Bartolomé Sanz" a Segòvia, "DicaExprés" a Granada, "Transportes Genebrando Castro" a l'A Corunya, "Desitrans" a Biscaia i "Flash Pallet" a Barcelona, són algunes de les noves incorporacions al Grup PalletWays Iberia. Des de PalletCat, els donem la benvinguda i els desitgem molta sort i molts èxits de la mà de tot l'equip PalletWays. 
A més a més, el nou mega camió obtingut per "Marsan Logistic" a Màlaga, ens ha permès cobrir de forma més òptima la ruta entre Madrid i Màlaga. Totes les noves incorporacions, tant de nous membres de la xarxa PalletWays, com de nous camions i materials de gestió, són un gran avanç per seguir millorant i posicionar-nos com a líders en el transport de mercaderia paletitzada.

5.- Pla de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de PalletWays juntament amb l'Associació "El Motor de tus pasos"


El Grup PalletWays hem apostat per donar suport a una nova iniciativa en termes de Responsabilitat Social Empresarial, juntament amb l'Associació "El motor de tus pasos". Aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conèixer la CMT (Charcot Marie Tooth), una malaltia genètica, neuromuscular i degenerativa poc comuna. Amb aquesta col·laboració, volem ser patrocinadors de l'Associació en una carrera solidària de "Mountain Bike" per recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia, la qual afecta a més de 16.000 persones, a més a més de donar-ne visibilitat i conscienciació social.
A més a més, també hem estat patrocinadors del Concurs Nacional de Salts de l'Hípica Militar d'Alcalá de Henares, trobada celebrada els passats dies 10, 11 i 12 de maig. És tot un plaer per nosaltres patrocinar esdeveniments esportius i participar en projectes tan importants com la conscienciació de les malalties minoritàries. Seguim treballant per ajudar a qui ho necessita, més enllà del transport de mercaderia paletitzada.


PalletCat i el Grup PalletWays, el teu operador pel transport paletitzat a Espanya i la resta d'Europa


Créixer, millorar i fer cada vegada més gran i eficient la marca PalletWays tant a Espanya com a la resta d'Europa és el nostre objectiu. I si, ho estem aconseguint, amb un ritme de creixement superior al 15% i batent rècords en el transport de palets per tota Europa.
Des de PalletCat estem molt orgullosos de poder representar la marca PalletWays a Catalunya i formar part d'aquesta xarxa, cada vegada més gran, i seguir sumant juntament amb ells totes les noves incorporacions, novetats i millores.

En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.