PalletCat participa en la convenció anual de Palletways Iberia

20 Març 2019 - Notícies


El passat 22 de febrer, Palletways Iberia va celebrar a Madrid la seva convenció anual d'operacions, juntament amb tots els membres de l'equip directiu i els membres de la seva Xarxa de distribució Ibèrica. L'objectiu? Posar de manifest l'excel·lent estat de la Xarxa de distribució i exposar els resultats obtinguts en el darrer any, els quals han estat més que positius.

Des de PalletCat, marca representant de Palletways a Catalunya, vam participar també en aquesta convenció per conèixer els avenços generals de la xarxa més gran de distribució en mercaderia paletitzada d'Europa.

En total, més de 150 persones vam ser partícips d'aquest esdeveniment, podent compartir junts les últimes novetats, avenços i resultats del grup Palletways Iberia, amb els que s'han superat totes les expectatives de creixement.


Què es va tractar en la convenció anual de Palletways Iberia?

L'acte el va inaugurar Gregorio Hernando, Director General de Palletways Iberia, amb un resum general de l'evolució que va fer la Xarxa de distribució durant l'últim any. Va destacar especialment els bons resultats obtinguts durant el 2018 i ens va convidar a tots els presents a seguir millorant diàriament. Gregorio Hernando també va destacar la gran tasca en matèria de RSC (Responsabilitat Social Corporativa), a més de celebrar la nova ampliació del Hub de Madrid.

Ángel Gausinet, Director de Desenvolupament, i Jorge Blanch, director de Vendes Pròpies i Corporatives, es van mantenir en la mateixa línia de comunicació per felicitar a tots els presents el bon treball realitzat. També van presentar una enquesta de satisfacció realitzada als clients, els quals valoren molt positivament la qualitat del servei i posicionen a Palletways Iberia com un aliat per a les grans empreses.

Un cop conegut l'estat actual de la nostra Xarxa de distribució i vistos els resultats i enquestes de l'últim any, el Director d'IT de Palletways Iberia, José Miguel García, va exposar la bona acollida del portal web i de la comunicació online. És molt important comptar amb un bon posicionament en l'entorn tecnològic i apostar per ser líders en l'aplicació de tecnologies. Per aquest motiu, va presentar els nous mètodes de comunicació que s'aplicaran a la Xarxa de distribució, per a facilitar i millorar les operacions logístiques de tots els hubs de la Península.

Posteriorment, José Fco. Hernández, Director d'Operacions, va exposar el seu punt de vista més operatiu per presentar els nous sistemes de control en la qualitat del servei; a més, va assenyalar que l'ampliació del Hub de Madrid, ja esmentada pel Director General de Palletways Iberia, serà una gran contribució per poder millorar les operacions de tota la Xarxa peninsular.

A la convenció també va participar Joseba del Carme, coach esportiu i jugador de Golf i Bàsquet, qui ens va oferir una conferència sobre emocions, capacitat d'esforç, treball en equip i l'aplicació d'aquestes tècniques en l'entorn empresarial; Amb aquesta presentació, va voler animar-nos a tots a seguir treballant com fins ara i ens va motivar per millorar com a empresa i com a equip.

Finalment, va posar el punt final a aquesta convenció Luis Zubialde, Director General del Grup Palletways, per felicitar a tota la Xarxa de distribució Ibèrica per la nostra tasca i les bones dades assolides en els darrers anys, qualificant al Grup Palletways com una de les millors Xarxes de distribució de mercaderia paletitzada a Europa.


Des de PalletCat, la convenció anual de Palletways Iberia d'aquest 2019 ens va fer reflexionar molt positivament sobre la nostra feina. Estem molt orgullosos de formar part d'aquest gran equip, present ja a tot el continent europeu, per ajudar a petites, mitjanes i grans empreses a distribuir la seva mercaderia amb la màxima rapidesa, qualitat i eficàcia. Seguim treballant juntament amb el Grup Palletways per poder oferir els millors resultats i facilitar els enviaments de mercaderia paletitzada dels nostres clients per tot Europa.


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.