Nova Certificació en Seguretat i Salut Laboral: factors indispensables pel Grup Palletways

17 Abril 2019 - Notícies


La qualitat és un requisit indispensable dins del grup Palletways. Tots nosaltres lluitem per oferir el millor servei, i aquest es basa principalment en la bona atenció al client, en la rapidesa i efectivitat del servei, i també en la cura dels nostres treballadors. És així com, construint a poc a poc aquesta gran Xarxa de mercaderia paletitzada per tota Europa, aconseguim certificacions de gran nivell que ens atorguen el reconeixement de la feina ben feta.

Des de PalletCat, marca representant de Palletways a Catalunya, estem molt contents d'anunciar que el grup Palletways Iberia hem aconseguit la Certificació ISO 45001:2018 sobre Seguretat i Salut Laboral, atorgada per la certificadora IMQ Ibérica.Palletways Iberia aconseguim la certificació ISO 45001:2018 sobre seguretat i salut laboral:


La Certificació Internacional ISO 45001 és la nova norma en Sistemes de Gestió de la Seguretat i la Salut en el treball. Una nova certificació que es va establir aquest passat 2018 i que substituirà l'actual OHSAS 18001, la qual deixarà de ser vigent el març del 2021. L'objectiu d'aquesta certificació és la d'ajudar a les empreses en la prevenció d'accidents i gestionar una correcta salut i seguretat en l'entorn laboral.

Amb l'objectiu de millorar contínuament el servei que oferim des de Palletways, es va renovar i millorar el sistema de gestió de l'equip en l'àmbit estatal, aconseguint la certificació ISO 45001. Aquesta nova certificació ens posiciona al Grup Palletways Ibèria com una empresa pionera en els nostres processos i serveis de qualitat, així com en la salut i seguretat dels nostres entorns laborals.

Beneficis de la Certificació ISO pel Grup Palletways Iberia:


Aquesta Certificació ISO es basa en 3 objectius principals: reduir i minimitzar els riscos laborals dels treballadors, adequar totes les operacions de l'empresa a les polítiques de salut i seguretat internacionals, i mantenir i millorar el compliment d'aquesta nova norma en l'àmbit de la salut i la seguretat laboral. I el compliment d'aquests objectius ofereix grans avantatges, com una millor facilitat de comunicació entre proveïdors, clients i col·laboradors, una alta disminució de l'absentisme i taxa de rotació entre els treballadors o una millora en la gestió d'incidents, entre d'altres.

Des dels nostres inicis, a Palletways Iberia treballem amb uns alts nivells d'exigència, compromesos per a oferir la màxima qualitat en totes les actuacions del grup d'àmbit estatal. Així ho destaca també José F. Hernández, Director d'Operacions del Grup Palletways Iberia: "Aconseguir la certificació 45001:2018 el mateix any de la seva aplicació, representa una vegada més el nostre compromís en ser els primers respecte a nivell d'exigència. Amb aquesta nova Certificació ISO, Palletways deixa enrere l'antiga OHSAS 18001, amb la qual comptàvem des de ja fa 6 anys."

I seguint l'objectiu de millorar els nostres serveis i la seva efectivitat, des de Palletways Iberia no només hem renovat el sistema de Salut i Seguretat, sinó que treballem constantment per garantir la millor qualitat en tots els àmbits de l'empresa, i així ho destaca també José F. Hernández: "Després d'obtenir la Certificació ISO 45001, durant aquest últim any també hem renovat tot el nostre sistema de qualitat amb l'ISO 14001 de gestió ambiental, l'ISO 9001 de qualitat, l'ISO 14064 i l'ISO 14067 de petjada de carboni i per últim l'ISO 26000 de RSE (Responsabilitat Social Empresarial). Tot això ens permet assegurar que tenim certificat un sistema de gestió amb uns alts nivells d'exigència i control sobre els processos, que fan que Palletways Iberia sigui un model excel·lent de gestió."


Des de PalletCat, juntament amb el Grup Palletways Iberia, ens esforcem diàriament per ser el millor transport de mercaderia paletitzada a Europa. I la nova certificació ISO 45001:2018 és un pas més cap a aquesta millora constant. Volem oferir-vos el millor servei en tot moment, i la vostra satisfacció comença per la cura dels nostres treballadors. Seguim treballant per portar la vostra mercaderia paletitzada allà on necessiteu; de la forma més segura, precisa i efectiva.

En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.