Logística inversa


Recollim la teva mercaderia paletitzada des de qualsevol punt d’Espanya i la resta d’Europa fins al seu destí sol·licitat. Necessites retornar una comanda? Que recollim la teva mercaderia als teus proveïdors? Som el teu millor aliat!

Tick Arribem al 85% d’orígens d’Espanya i Portugal en 24 hores

Tick Sortides diàries internacionals amb temps de trànsit de 3-4 dies

Tick Càrrega amb plataforma i transpalet elèctric

Tick Traçabilitat i confirmació de recepció de l’enviament

Tick Compromís de compliment de l’horari d’entrega 

Des de PalletCat fem recollides de palets a qualsevol punt d’Espanya i la resta d’Europa per enviar-los fins al seu destí a Catalunya. Els nostres transportistes recolleixen la mercaderia sol·licitada pel client i comença el viatge de tornada! Els palets recorren les carreteres de la península i de tota Europa amb els nostres camions, perfectament equipats, fins arribar al seu destí.

Tick

Els nostres clients valoren de forma especialment positiva el nostre compromís amb les hores i dates de recollida de la mercaderia. Des de PalletCat garatitzem l’entrega del 85% de les recollides d’Espanya i Portugal en 24 hores, i si es tracta d’un destí poc accessible, ho fem amb un màxim de 48 hores. En el cas dels enviaments internacionals, comptem amb sortides diàries per tota Europa, amb un temps de trànsit entre 3 i 4 dies, depenent de la ubicació del país de recollida.

Amb el nostre servei de logística inversa garantitzem l’eficiència que les companyies requereixen. I ho aconseguim amb una organització òptima de les rutes: estructurem la nostra dinàmica de distribució pensant especialment en la logística inversa i combinant de la forma més eficient l’entrega i recollida de les mercaderies perquè puguin ser entregades en el menor temps possible.

full picture 2

La traçabilitat és una de les característiques més destacades que oferim amb el nostre servei; un sistema que permet realitzar un control exhaustiu de la mercaderia:

  • Seguiment a temps real de totes les expedicions
  • Estimació del temps de trànsit entre el punt de sortida i el d’arribada
  • Programació d’un avís via correu electrònic que notifica l’entrega de la mercaderia
full picture 2

El nostre sistema de gestió digital permet altres opcions molt interessants i que posem a disposició dels nostres clients, com:

  • Introducció de recollides i etiquetatge dels palets
  • Informes de mapa de recollides i evolució de les expedicions
Cami

Contacta amb Palletcat

Els nostres experts respondran tots els teus dubtes i t’ajudaran a reservar el teu enviament.

En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.