Tria correctament la teva empresa de transports a Catalunya

02 Novembre 2020 - Blog


Sabem que actualment Catalunya és la primera comunitat autònoma d'Espanya quant a nombre d'empreses actives. Amb aquestes dades, no és d'estranyar que el transport de mercaderies paletitzades sigui una activitat important i, per tant, triar una excel·lent empresa de transports a Catalunya és clau per a la teva empresa. Atès que això pot generar-te un treball addicional en el teu negoci, t'aconsellem que comptis amb un operador logístic que et faciliti en tot moment els enviaments.

Així doncs, en aquest article parlarem des de PalletCat, empresa de transport paletitzat a Espanya, sobre els detalls que has de conèixer per a triar correctament a la teva empresa de transports, i et donarem alguns consells que t'ajudin a identificar bé la teva millor opció. 

Què hauries de tenir en compte a l'hora de triar una empresa de transports a Catalunya?


Per a començar, no podem obviar la qüestió econòmica. I amb això no ens referim a trobar l'empresa més barata que existeixi, sinó a trobar aquella que garanteix un servei adequat sense que el preu sigui desproporcionat. Comptat i debatut, que paguis pel que t'ofereixen. Cada empresa decidirà quins requisits vol que tingui la seva empresa de transport (ara et donarem algunes idees) i sobre la base de les exigències de cadascun, trobar un preu concorde és la clau. 

D'altra banda, treballar amb les que tinguin una bona atenció al client és vital. Així, per a qualsevol dubte o qüestió és important que siguin capaces de comunicar-se amb tu i de resoldre possibles problemes que existeixin, en el menor termini possible. Potser t'estàs preguntant com pots saber això. Doncs bé, busca opinions en les xarxes socials, pregunta a altres companyies que treballin en aquesta empresa, estudia bé què ofereixen...

Les possibilitats que ofereix la teva empresa són igualment importants. Amb això ens estaríem referint a si dóna peu a lliuraments expressos, enviaments en 24 hores, els terminis de lliurament estipulats... Novament, tornem al principi, pensa què necessites i quines empreses t'ofereixen això. Un bon servei de transports ha de poder fer front a les teves necessitats, per tant, cal seleccionar aquells proveïdors que més s'acostin als teus requeriments. És molt important que l'operador de transport que contractis estigui especialitzat en l'enviament de la teva mena de mercaderia: siguin enviaments de gran grandària o pes, productes fràgils, etc. De fet, si en la teva empresa gestioneu diferents tipologies d'enviament, podria ser interessant contractar també diferents proveïdors, cadascun d'ells especialistes en la tipologia d'enviaments que necessitis realitzar.

?Una altra de les qüestions importants és que es compleixin els terminis de lliurament i que els enviaments es facin de manera que el producte no es danyi. És a dir, que arribi al destinatari en perfectes condicions i segons els terminis que s'havien estipulat per a això. En les empreses amb una àmplia experiència i amb una logística molt treballada això sol succeir en la gran majoria dels repartiments, per la qual cosa aquesta és una bona manera d'identificar-les. 

I per a finalitzar, també volem ressaltar que el compliment de les normes de seguretat al volant és fonamental. En aquest sentit, ens referim al fet que els transportistes tinguin tots els seus papers en regla, al fet que els descansos que fan siguin els adequats, al fet que els camions comptin amb les màximes mesures de seguretat, etc. En contractar un servei indirectament també estàs fent costat a empreses que fan les coses bé i això és una cosa que cal valorar com a positiu en l'elecció d'una companyia. 


Per què PalleCat és la teva millor opció per al transport de palets?


En primer lloc, quan contractes un servei vols que tingui opcions per a les teves necessitats. I si, per exemple, necessites gestionar enviaments paletitzats, en PalletCat podem ser la teva solució. Comptem amb diferents possibilitats per a càrregues de diferents grandàries, formes o pes. En utilitzar palets, podem adaptar-nos a diferents materials i productes, amb el que volem que això no et suposi cap problema. Oferim qualitat, un preu ajustat i un servei òptim gràcies a la nostra agilitat en aquesta mena de càrregues. I podem transportar la teva mercaderia des d'1 i fins a 10 palets per Espanya i la resta d'Europa.

D'altra banda, ens agrada treballar bé i amb rapidesa. Això vol dir que els nostres serveis són àgils i ràpids, sempre amb l'excel·lència que ens caracteritza. Això es pot provar amb la nostra reputació i amplis anys d'experiència, per al que també estem associats amb Palletways. De fet, el nostre gust pel bon fer ens ha portat a oferir enviaments en tan sols 24 hores en la majoria de punts de la Península. I no sols operem en territori nacional, sinó que també portem la teva mercaderia a altres països. 

A més de tot això, és important destacar que comptem amb una flota pròpia de camions i amb personal tant de logística com un gran equip de conductors. Tots ells treballen en conjunt per a complir els terminis de lliurament previstos i per a adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, per la qual cosa també ens considerem una empresa flexible.

I, finalment, encara que no menys important, una de les claus de la nostra companyia és la de la seguretat de tots els productes i l'atenció al client. Sabem que els enviaments són importants i que preocupen a aquells que els fan o que els esperen i per això ens agrada comunicar-nos amb qui ho requereixi sempre que sigui possible.

En definitiva, com a empresa de transports a Catalunya et recomanem que tinguis en compte tots els elements que t'hem enumerat abans de decantar-te per una empresa de transports. Esperem que aquest article t'hagi servit per a saber distingir en quins aspectes t'has de fixar abans de triar una empresa o l'altra.


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.