Novetats del Grup Palletways: Tardor 2020

15 Gener 2021 - BlogPalletways és l'empresa de referència en transport de mercaderia paletitzada a tota Europa. I des de PalletCat, empresa representant del Grup Palletways a Catalunya, estem molt orgullosos de veure com tot el grup seguim creixent, millorant i actualitzant-nos a les últimes novetats per a millorar els nostres serveis. Per aquest motiu, us compartim les novetats més significatives de l'equip Palletways Iberia durant aquesta tardor del 2020.Últimes novetats del Grup Palletways Iberia:


1- Llançament del P2C


El Grup Palletways ha llançat el primer servei específic de mercaderies paletitzades per a entregues a domicili, el P2C (Palets to Consumers).

El P2C permet als clients integrar els seus sistemes i les seves webs a les plataformes de Palletways i d'aquesta manera, oferir un servei excel·lent. A més, també incorpora diferents accions d'entrega, com l'elecció de servei Economy o Premium:

El servei P2C Premium és l'opció d'entrega més ràpida possible, amb entregues en 24 hores. Palletways facilitarà, abans de l'entrega, un horari de màxim dues hores per a realitzar aquesta entrega i garantir així, el compliment dels serveis als clients que contractin el servei Premium. També se'ls hi oferirà l'opció de canviar l'hora i el dia, fins i tot després d'haver fet la comanda. 

En el cas del servei P2C Economy, el termini d'entrega és d'entre 48 i 72 hores. I a més, els destinataris rebran un correu electrònic i un missatge tan aviat com la mercaderia arribi a la delegació de destí. 

Amb aquest nou servei millorarem l'eficiència de les entregues i oferirem la màxima flexibilitat al consumidor final. 


2- Nou certificat IMQ en matèria anti-Covid


Els integrants de Grup Palletways hem demostrat el nostre compromís i responsabilitat social durant tota la pandèmia. Per això, hem obtingut el Certificat Covid-19 Restriction, emès per l'entitat certificadora IMQ Iberica, que acredita el correcte compliment de les normatives imposades per les autoritats sanitàries. Aquestes mesures van destinades a evitar la propagació de la Covid-19, acreditant la seguretat en el desenvolupament de la nostra operativa. 

Des de l'inici de l'estat d'alarma, hem adoptat les mesures d'higiene necessàries per a protegir en tot moment la salut dels nostres treballadors i clients com a part del nostre compromís amb la responsabilitat social i empresarial. I aquesta nova certificació, garanteix que s'estan complint tots els processos i normatives existents per a frenar el virus.


3- Nous membres de Palletways a Extremadura i Valladolid.


Palletways Iberia ha potenciat la seva cobertura a Extremadura amb la incorporació d'un nou membre a la companyia, Lodistol, aquest pertany al grup de logística Carosanz, una empresa especialitzada en serveis de distribució i emmagatzematge. 

Així mateix, Palletways ha incorporat a Trans-Arfe com un nou membre de Valladolid. Trans-Arfe és un nou operador de transport amb més de vint-i-cinc anys d'experiència tant al mercat domèstic com l'internacional. 


4- Nova incorporació d'un camió híbrid 


Els integrants de Palletways apostem per la sostenibilitat i per la protecció del medi ambient, apostant sempre per una logística verda que sigui de qualitat i segura. I en aquest àmbit, Palletways Iberia ha incorporat un camió híbrid a les seves rutes. La potència híbrida del vehicle li atorga l'etiqueta espanyola ECO, que li permet entrar en qualsevol part de les grans ciutats, i inclús en períodes d'alta contaminació atmosfèrica, garantint així la continuïtat de la distribució express de mercaderia paletitzada a través de la seva xarxa.


5- Suport a l'Associació "Cris contra el càncer".


Dins del seu compromís amb la responsabilitat social corporativa, Palletways Iberia ha realitzat una nova acció solidària. En aquesta ocasió ha consistit en una donació econòmica destinada a la Unitat Cris de Teràpies Avançades amb Càncer Infantil a l'Hospital La Paz de Madrid. 

Com podeu comprovar, tot el grup Palletways compartim amb la societat la nostra aposta decidida cap al futur, en benefici de tots. 


Garantim la millor qualitat en enviaments de mercaderies paletitzades


A PalletCat, membre de Palletways Iberia, som especialistes en el transport paletitzat i mirem sempre cap al futur. Posa't en contacte amb nosaltres i aprofita la nostra experiència com a operador logístic i en el transport de palets per a continuar assegurant el transport de mercaderia paletitzada de la teva empresa. Estarem encantats de treballar amb tu i assegurar els teus enviaments amb la màxima rapidesa, qualitat i sostenibilitat.


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.