Novetats del grup Palletways: Hivern 2021

26 Maig 2021 - Blog


Palletways Ibèria, una de les empreses més importants del transport paletitzat ha publicat el seu nou butlletí de notícies. En aquest format informatiu, et desgranarem algunes de les novetats que ha tingut el grup a nivell global fins a l'hivern passat. Una sèrie de notícies que posaran de manifest la consolidació de l'empresa en el transport de palets i el creixement de la nostra aliança dins del mercat. Queda't amb nosaltres! Volem compartir amb tu els nostres progressos.Últimes novetats del Grup Palletways Ibèria:


1- Palletways Hongria celebra el seu segon aniversari de la millor manera

Així és, la filial del país centreeuropeu compleix ja dos anys des dels seus inicis. Es va constituir inicialment com una aposta sòlida pel mercat del Centre d'Europa, aprofitant la posició estratègica del país magiar. La celebració no ha pogut arribar en millor moment, ja que les últimes dades disponibles parlen d'un creixement del 750% en volum de negoci.


2- La xarxa Palletways Ibèria continua creixent

Continuem consolidant-nos com l'alternativa més fiable i segura dins del sector del transport exprés de mercaderia paletitzada. En els últims 5 anys la xarxa ha crescut més del 100%. Durant el 2020 i malgrat la crisi de la COVID-19, l'empresa va augmentar el seu volum de negoci en més de 40 000 palets. En total es tracta de més d'un milió de palets que continuen sumant per a construir un canal de transport hegemònic en la indústria espanyola. En aquest context, l'empenta de l'any 2020 continua tenint repercussions en 2021, ja que esperem que en el trimestre actual el creixement segueixi en augment, arribant al 15%.

Després de 15 anys de treball a Espanya i Portugal, Palletways Ibèria es considera com l'empresa líder del sector, un premi merescut després de ser pionera en aquest sector a la regió. La clau ha estat en la política d'aliances i col·laboracions, que fa que el grup compti amb 70 membres en la península i les illes.


3- Palletways Ibèria incorpora TMB com a nou membre a Portugal

El grup continua la seva expansió per tota la geografia peninsular i la seva última incorporació és una col·laboració amb una empresa portuguesa. Transports Magalhaes i Bruno (TMB per les seves sigles) és una empresa que ajudarà a reforçar el transport en les àrees de Lisboa i l'Algarve. El grup volia afermar la seva presència en la zona mig-sud.??TMB té magatzems propis a Lisboa i Porto, així com oficines a Barcelona i Madrid. Sens dubte una empresa solvent, amb una flota de més de 150 caps de tracció, més de 200 remolcs, 40 vehicles de transport i 215 conductors en plantilla. Sens dubte es tracta d'una bona notícia per a Palletways Ibèria, que comptarà a partir d'ara amb l'ajuda d'un soci experimentat en la zona. A més, a causa de la presència de TMB a Espanya, les relacions seran encara més fluides.


4- Miguel Ángel Jiménez, nou regional manager

La zona de Catalunya i Llevant té nou regional manager, i el triat no ha estat un altre que Miguel Ángel Jiménez, un professional experimentat en l'àmbit. L'expansió en aquesta àrea ha estat un dels objectius del grup i s'espera que Jiménez sigui capaç d'aportar a l'equip la seva experiència i saber fer. Es tracta sens dubte d'un mercat molt ampli i atractiu al qual podrà treure molt de partit.


5- Ja estan llestos els resultats de l'enquesta bi anual de satisfacció de clients

Com és costum en Palletways, s'ha realitzat l'enquesta periòdica, que centra la seva atenció en les opinions i nivells de satisfacció dels consumidors. Aquests valoren especialment l'atenció rebuda i l'eficiència amb la qual s'han gestionat els enviaments. Aquesta és una bona notícia per a tot el grup, ja que en un context complex, tots els membres i escalafons del grup hem estat a l'altura. Segons les dades ofertes per l'enquesta, els esforços per acostar el nostre treball al client i emprar un tracte pròxim han estat reconeguts pel públic.


6- Nou projecte per als responsables comercials

Palletways Ibèria s'ha decidit a llançar un nou projecte per als responsables comercials del grup.L'objectiu és optimitzar les estratègies i ser més eficients amb les campanyes d'acció. La competitivitat en el sector és fort i Palletways vol assegurar-se ara més que mai que els seus responsables estan preparats per a aquests desafiaments.


7- Nou mega camió per al trajecte Màlaga- Madrid

Un dels socis de la xarxa Palletways a Màlaga ha llançat la seva nova incorporació, un mega camió amb diversos remolcs que permet transportar majors quantitats de mercaderia. Serà utilitzat en la ruta Màlaga-Madrid, aconseguint així transportar més productes en menys trajectes. Això significa una major eficiència en cada recorregut.


8- La xarxa Palletways Ibèria aconsegueix reduir la seva petjada de carboni

Després d'aplicar diferents iniciatives en les diferents tasques del grup, s'ha mesurat un 15% de disminució de petjada de carboni. Això és una bona notícia no sols per al grup, sinó per a tota la ciutadania. És molt important saber que l'empresa líder del sector es pren de debò la transició ecològica i aconsegueix reduir el seu impacte en el medi ambient.


9- Patrocini al AB Básket 2012

L'Albacete Básket 2012 té un nou patrocinador. Diferents organitzacions del grup en la zona s'han unit per a donar suport a aquest equip de bàsquet que actualment juga en Segona Divisió. Es tracta d'una aposta clara per l'esport i d'una inversió rendible, ja que s'espera que l'equip ascendeixi a l'ACB ràpid.


10- Pla de Responsabilitat Social Corporativa


La xarxa Palletways Ibèria ha mostrat la seva cara més solidària en col·laborar amb l'associació NUPA, una entitat dedicada als pacients amb fallada intestinal i altres patologies similars. Des de l'ONG s'han mostrat molt agraïts pel compromís de l'empresa de transport paletitzat, buscant mantenir aquesta col·laboració en el futur.


A PalletCat, com a membre de Palletways Ibèria, som especialistes en el transport paletitzat i mirem sempre cap al futur. Tornarem amb més informació sobre el que fem i més novetats de l'activitat del grup. Moltes gràcies per acompanyar-nos!En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.