Novetats del Grup Palletways: Hivern 2020

17 Març 2020 - Blog


Com passa cada temporada, des de PalletCat, representants del grup Palletways Iberia, presentem les últimes novetats que s'han afegit als nostres serveis en l'època hivernal. Hem de recordar que Palletways és una de les empreses de transport paletitzat més reconegudes dins del sector, de caràcter Europeu i és per això que intentem augmentar els nostres serveis i seguir creixent en tots els sentints.

En aquesta ocasió, t'explicarem les últimes novetats de Palletways, des de la renovació del sistema integral de gestió ISO fins a les noves incorporacions a la companyia.Totes les novetats de Palletways en l'època hivernal

En els últims mesos, l'empresa de transport de palets Palletways ha afegit nous serveis i compta amb algunes novetats que són molt importants per al desenvolupament de la companyia i el seu creixement de forma paral·lela. A continuació, detallem aquelles fites de major rellevància, com la renovació del sistema integral de la gestió ISO; el nou membre de la xarxa ibèrica a Portugal; les últimes incorporacions a la nostra companyia; i l'acció RSC amb l'associació Aphisa, entre altres.


1. Renovació del sistema integral ISO

Per novè any consecutiu, Palletways ha fet renovacions al seu sistema. En aquesta ocasió, la companyia ha realitzat una forta aposta per la seguretat laboral i el compromís amb el medi ambient. D'aquesta manera, Palletways ha renovat certificacions com la ISO 45001, ISO 14064 o ISO 9001, entre altres. Amb aquesta renovació, es ratifica el reconeixement del treball diria que es realitza des de la companyia, oferint així, un millor servei a partir de la incorporació de noves eines tecnològiques. Amb això, es té en el punt de mira tant la seguretat laboral, per garantir la seguretat de tots els treballadors en qualsevol lloc de treball, com la gestió ambiental. Dins d'aquest últim punt i tenint en compte aquestes renovacions, la companyia s'ha compromès a reduir la petjada de carboni.


2. Nou membre de la xarxa Ibérica a Portugal

L'operador logístic luso, Klog Logistics Solutions, ha sigut una de les últimes incorporacions de Palletways Iberia, amb l'objectiu de seguir ampliant la xarxa ibèrica a Portugal. Principalment es pretén augmentar la zona d'influència en ciutats com Algarve, Alentejo i Lisboa. Amb aquesta implantació, la xarxa Ibèrica ha generat més de 100 llocs de treball i ha augmentat la seva xarxa uns 16.000 metres quadrats de superfície per emmagatzematge en zones com Oporto, Coimbra i Lisboa. A Portugal, els serveis de Palletways s'oferiran a través de delegacions que té l'empresa a la capital Iusa, que compta amb més de 6000 m² d'emmagatzematge, 1000 m² d'oficines, 15 molls de càrrega, cross-docking i un gran equip especialitzat en transport de tota classe.


3. Suport a l'associació Aphisa

Des de fa temps, Palletways compta amb un programa de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) per realitzar donacions i donar suport a entitats o associacions que porten a terme activitats socials importants. En aquesta ocasió, s'ha atorgat una donació a l'associació Aphisa, d'Alcalà de Henares. Des del 1975, Aphisa s'encarrega d'una important labor social, atén a persones amb discapacitats intel·lectuals, i ofereix suport als familiars. Amb aquesta iniciativa, Palletways continua amb el seu pla de Responsabilitat Social Empresarial.


4. Incorporació de José Manuel Sánchez Tejado

José Manuel Sánchez Tejado serà el nostre nou Hub Manager a Palletways Iberia. Es tracta d'un lloc de nova creació en el qual haurà de coordinar l'activitat que duen a cap els tres Hubs de la xarxa Ibèrica, amb la responsabilitat que això comporta. La creació d'aquest lloc té com a objectiu garantir unes operacions molt més eficaces, que compten amb la qualitat i la fiabilitat que ens caracteritza, augmentar la productivitat i d'acord amb el nostre nivell de treball. Es tracta d'un professional amb molts anys d'experiència en el sector, especialitzat en l'ambient de la logística i del transport. Ha exercit càrrecs de molta responsabilitat en un gran nombre d'empreses considerades de primer nivell en aquest sector.


PalletCat i Palletways, sempre a disposició dels seus clients

A PalletCat, membre de Palletways Iberia, som especialistes en el transport de mercaderia paletitzada i no deixem d'estar al dia. Contacta'ns i descobreix els beneficis de contractar-nos com el teu operador de logística.En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.