Com preparar un palet per ser enviat amb PalletCat?

17 Juny 2019 - Blog


A PalletCat som experts en la distribució de mercaderia paletitzada, transportant tots els vostres palets fins al seu punt de destinació. Junt amb el Grup Palletways, utilitzem les tècniques més noves perquè els palets arribin en perfecte estat a qualsevol lloc de la península i Europa. Però per a poder transportar la mercaderia i que aquesta arribi correctament, cada client ha de preparar els seus palets de la forma més adequada. Per a això, vam compartir amb vosaltres el vídeo de Palletways on s'explica clarament com preparar la paletització de mercaderia.


 • Les instruccions per preparar un palet són les mateixes per a tots els tipus de palets que podem transportar. Recorda que els teus palets poden ser de tipus:

  • o Mini Quarter
  • o Quarter
  • o Half
  • o Full
  • o Mega Full


  Sigui quin sigui el teu tipus de palet, només necessites seguir les següents instruccions per garantir que l'enviament de la teva mercaderia es realitzarà correctament i no existiran cap tipus de trencaments. La preparació d'aquests palets és molt fàcil i senzilla:

  1.- Escollir correctament el palet

  Per transportar el teu mercaderia, has de triar un palet adequat, que compti amb les ranures necessàries per si aquest s'ha de transportar o pujar al camió a través de plataformes elevadores. A més, un palet pot carregar-se i descarregar-se fins a 8 vegades durant el seu trajecte, així que també t'has d'assegurar que l'embalatge utilitzat sigui de bona qualitat i no es trenqui fàcilment.

  2.- Posar la mercaderia al palet

  És molt important col·locar la mercaderia correctament sobre el palet: assegura't que la teva mercaderia se situa a sobre de la plataforma o palet sense que sobresurti de cap costat. En cas contrari, la mercaderia podria resultar danyada o patir algun tipus de trencament durant el trajecte. Finalment, també hauràs de fixar bé la mercaderia al palet i confirmar que no es mou.

  3.- Protegir la nostra mercaderia

  Un cop la mercaderia està sobre del palet i subjecta de forma adequada, has de protegir-la i embolicar-la amb una pel·lícula plàstica que pugui adaptar-se a la seva forma, com el paper film transparent o protector. Hauràs d'assegurar-te que cap àrea del palet i de la mercaderia queda descoberta, garantint així que en cas de pluja o altres situacions estigui ben protegida.

  4.- Comprovar l'estabilitat del palet

  A més, també hauràs de comprovar que el palet és estable i no es mou. Com? Des PalletCat recomanem utilitzar la "Prova d'empenta de Palletways", on pots empènyer la teva mercaderia i provar si aquesta es mou o es cau del seu palet. Si la mercaderia es mou en empènyer-la, vol dir que encara no està prou assegurada al palet i hauràs de col·locar-la millor.

  5.- Indicar aquells palets no apilables

  De vegades, pot ser que necessitis transportar un palet més petit, com un "Quarter" o "Half". En aquests casos, si la mercaderia dels palets és delicada, hauràs d'etiquetar clarament que el palet és "NO REMUNTABLE". D'aquesta manera, t'asseguraràs que el transportista no col·loca o apila més palets petits a sobre del teu i que la teva mercaderia no es trencarà.

  6.- Declarar el pes total del palet

  Quan sol·licites l'enviament de la mercaderia a PalletCat o Palletways, és important verificar el seu pes total quan ja s'ha preparat en el palet i aquest ha estat protegit correctament. D'aquesta manera, evitaràs càrrecs addicionals en el servei de transport. El pes total dels palets no pot superar els 1200kg i, en cas d'haver de lliurar amb plataforma elevadora, el pes màxim del palet ha de ser de 800 kg, per assegurar-nos que la plataforma elevadora pot aguantar tot el pes.

  7.- Etiquetar el palet amb tota la informació

  Finalment, hauràs d'afegir al palet una etiqueta amb tota la informació possible sobre la mercaderia, el seu origen i el punt de destí on ha de ser transportat, a més de tota la teva informació de contacte. Recomanem etiquetar el palet amb aquesta informació per dos costats com a mínim, assegurant així que el transportista pugui trobar la informació.


  Un palet ben preparat, un palet ben entregat

  Amb totes aquestes indicacions, cada usuari pot preparar correctament els seus palets i garantir que la mercaderia arriba correctament al seu destí. Per descomptat, l'embalatge del palet ha de ser de bona qualitat i apte per al transport. I si has preparat el teu palet seguint aquestes instruccions, la teva mercaderia serà recollida i lliurada de la forma adequada.

  Per descomptat, des de PalletCat estem a la teva disposició per ajudar-te en la preparació del teu palet i resoldre qualsevol dubte. Som el teu operador local de transport paletitzat i treballem per a transportar tota la teva mercaderia allà on necessitis, sempre en un temps rècord.En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.