Com assegurem el transport paletitzat a PalletCat durant la pandèmia per Coronavirus?

08 Abril 2020 - Blog


A PalletCat estem compromesos en oferir-te el millor servei de transport de mercaderies perquè aquestes arribin segures i a temps al seu destí. Per aquest motiu, a causa dels moments difícils a què ens enfrontem actualment com a societat, el nostre equip es coordina per poder seguir proporcionant un servei de qualitat a l'alçada de les teves expectatives.

Per poder oferir-te els nostres serveis amb l'excel·lència a la qual estàs acostumat, hem pres una sèrie de mesures destinades a garantir la teva seguretat i la dels nostres treballadors, sense que això repercuteixi en la qualitat del nostre servei. Per això, hem maximitzat les precaucions, sense perjudicar en el resultat final.1. Seguim prestant servei a tots els nostres clients


Si l'activitat de la teva empresa ha estat reconeguda pel govern com a activitat essencial, amb nosaltres trobaràs el servei de transport paletitzat que necessites. Entenem la importància estratègica dels subministraments en un moment difícil com aquest i, en conseqüència, fem tot el possible perquè no et falti el proveïment necessari en el teu negoci.

Sabem que la majoria d'empreses estan enfrontant o hauran d'encarar certes dificultats econòmiques en els propers mesos per la crisi que comporta l'estat d'alerta i entenem que la logística és imprescindible per no perdre vendes i mantenir el teu negoci fort. Per això, ens esforcem perquè el nostre servei de qualitat arribi al major nombre de clients possible sense baixar la freqüència o la velocitat amb la qual servim habitualment.

La nostra vocació és ser el teu soci logístic estratègic i entenem que treballar al teu costat en els moments més difícils és la millor manera en què podem estrènyer els llaços que ens uneixen. El nostre equip es coordina cada dia perquè aquesta situació excepcional perjudiqui el menys possible al teu negoci.


2. Oferim enviaments en 24 hores a la majoria de ciutats de la península Ibèrica


Tot i que les mesures exigides pel govern han fet que només estigui treballant el 50% del nostre equip, això no ens ha impedit seguir oferint-te la mateixa rapidesa. Gràcies a un treball conscienciós de coordinació, i a la nostra experiència, seguim sent capaços de transportar la teva mercaderia paletitzada i lliurar-la a la majoria de destinacions d'Espanya i Portugal en un termini de 24 hores.

Volem ser la teva empresa logística de confiança en aquests temps difícils i ajudar-te a aconseguir optimitzar l'eficiència de la teva cadena de subministrament. Sabem que amb el nostre transport d'un dia per l'altre, podràs optimitzar la teva inversió i millorar la teva rendibilitat, una mica més que necessari en aquests moments d'incertesa.

Un cop recollim la teva mercaderia i tinguem tots els documents disponibles, el nostre equip logístic es posarà mans a l'obra i trobarà la ruta més eficient per lliurar la càrrega en el menor temps. Estudiarem totes les possibilitats i trobarem un sistema optimitzat que et permeti la major agilitat.

Com a garanties addicionals per poder oferir-te el nostre compromís de compliment de l'horari de lliurament, els nostres vehicles permeten la completa traçabilitat, pel que podem conèixer en temps real on es troba cada càrrega i prendre les decisions necessàries per garantir el lliurament al més aviat possible.


3. La seguretat és la nostra prioritat


La rapidesa amb la qual realitzem el transport de palets no és impediment perquè les precaucions i mesures de seguretat que estem prenent segueixin els estàndards més alts. Som conscients que operar en l'actualitat implica assumir els riscos de contagi per coronavirus. Per aquest motiu, hem posat els mitjans necessaris per prevenir-los:

- Els conductors i transportistes compten amb una completa equipació a cabina per prevenir qualsevol possibilitat de contagi. Hem creat per a ells uns kits amb mascaretes i guants i un protocol de seguretat que els ajuda a mantenir-se segurs durant els lliuraments, al mateix temps que protegim també als nostres clients.

- A partir de la declaració de l'estat d'alarma, els conductors viatgen sols i no han d'abandonar la cabina del camió excepte per causes de força major. En els protocols de càrrega i descàrrega, a més de desinfectar-se les mans, han de guardar una distància recomanada d'almenys dos metres.

- Si, a més dels nostres protocols, prefereixes implementar un sistema de seguretat diferent, estarem disposats a adaptar-nos sempre que aquest permeti garantir que la vostra salut i la dels nostres treballadors no s'exposa en cap moment.

- A més, per assegurar-nos que complim amb tots els requisits exigits per les autoritats i que seguim els protocols recomanats, estem pendents dels anuncis del govern i els sindicats i adaptem els procediments a les seves recomanacions.


4. També apliquem estrictes protocols de seguretat a les nostres oficines


Les mesures que hem pres per fer front a aquesta emergència sanitària i tenir cura de la salut de treballadors i clients, alhora que garantim la qualitat del nostre servei, no es limiten als processos de transport. A les nostres oficines també hem extremat les precaucions i col·laborem en tot el possible per minimitzar els contagis.

Per aquest motiu, el 80% del nostre personal està treballant des de casa i només es desplacen els treballadors imprescindibles fins al magatzem. Un cop més, per garantir que es redueix al màxim la possibilitat de contagis, hem creat un protocol d'actuació amb unes estrictes normes de seguretat.

A més de l'ús de guants i mascaretes, hem imposat una distància de seguretat entre els nostres treballadors de mínim un metre i mig. A més, s'ha dividit el treball en torns de matí i de tarda i s'evita així que els treballadors coincideixin durant l'entrada i sortida.

Una altra mesura addicional és la desinfecció i higienització constant de les oficines. A través de protocols de seguretat estrictes i utilitzant les tècniques apropiades, ens assegurem d'evitar qualsevol tipus de contagi.


Com pots veure, a PalletCat hem posat tot de la nostra part per seguir oferint-te el millor servei de transport de mercaderia paletitzada, perquè el teu negoci pugui seguir funcionant durant l'estat d'emergència. Seguim treballant per a tu, i així seguirem fent-ho en tot moment.

En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.