Novetats del Grup Palletways: Tardor 2019

21 Novembre 2019 - Blog


A PalletCat, ens continua enorgullint representar a una empresa líder en el món del transport i de la logística amb palets com és Palletways Iberia. Un cop més, ens agradaria mantenir-te al dia de les últimes notícies de la nostra companyia. Quedat a llegir les vivències més importants de l'empresa durant aquesta tardor de 2019. Així és com hem continuat creixent!Les últimes novetats en Palletways, experts en mercaderia paletitzada


1.- Així ha millorat la xarxa de Palletways Hongria

Palletways Hongria va començar a funcionar l'any passat amb 11 membres. Durant el seu primer mes va arribar a gestionar la xifra de 100 palets diaris. Ara, acabant el seu primer exercici fiscal, aquesta quantitat ha augmentat fins als 500 palets diaris. Encara et sorprendrà més saber que el mes passat va arribar als 50.000 palets gestionant xifres que ja suposen un record històric per la companyia.

La seva seu es troba a la zona oest de Budapest i des d'allà continuen presentant un servei excel·lent, que inclou entregues exprés en 24h. Actualment, Palletways Hongria compta amb 16 membres que cobreixen tot el país.

2.- El concurs de vendes juliol 2018 - juny 2019

Per impulsar el creixement de les vendes, el grup va posar en marxa aquest concurs l'any passat. Els tres membres guanyadors han estat: Agencia Morago, Dat y Cordo Express.

3.- Nova incorporació de Palletways Iberia: Transportes Genebrando Castro

Et presentem a l'últim membre que s'ha unit a la xarxa de Palletways i t'expliquem una mica de la seva història. Transportes Genebrando Castro  opera des del polígon industrial de Sigüeiro, a 15km del centre de Santiago de Compostela. Aquest nou membre cobrirà la zona del sud de la província de la Corunya i la zona del nord de Pontevedra.

Transportes Genebrando Castro porta en actiu des del 1973. El seu CEO, explica com ha sigut la trajectòria d'aquesta empresa fundada pel seu pare. L'any 2016 van decidir ampliar-la, obrint noves naus i oficines a Sigüeiro. També explica que tenien delegacions  a Barcelona i que recentment han començat a operar a Madrid.

La raó per la qual van començar a treballar amb Palletways va ser perquè els seus clients els estaven demanant el servei de transport de mercaderies paletitzades. De moment estan molt contents amb la col·laboració, destacant de Palletways la seva professionalitat, traçabilitat i bona comunicació amb el client. Esperem que aquesta relació comercial duri molt temps!

4.- La plataforma online de l'empresa continua creixent!

Palletways Online compleix amb les expectatives que s'havien proposat en ella. Va començar a funcionar a finals del 2018 i en els últims mesos ha experimentat un notable creixement, sobretot en els transits internacionals. L'eina continuarà sent útil per tota Europa.

5.- Palletways com a patrocinador del club Sala 10 de Zaragoza

L'empresa s'ha convertit en segon patrocinador de la Agrupación Deportiva Sala 10 de futbol. La presentació d'aquesta col·laboració va tenir lloc al pavelló Siglo XXI de Saragossa.

A més a més, a la seu de Palletways Iberia de Alcalá de Henares va tenir lloc un acte de celebració al qual van acudir els jugadors i directius de l'equip. També van estar presents els directors de l'empresa, Gregorio Hernando i el gerent de Palletways Saragossa, Juan Noval.

Una col·laboració que curiosament va sorgir de l'accident d'un autobús i un camió. Juan Noval va fer amistat amb el segon entrenador de l'equip i, gràcies a ell, es va proposar el patrocini al president. Esperem que la col·laboració sigui per llarg. Per la seva part, el president de Sala 10 agraeix el suport de Palletway, per promocionat tant les categories inferiors del club com al primer equip.

6.- Palletways patrocina l'equip de voleibol femení de Tomelloso, Ciudad Real

A Palletways continuem aposant per l'esport. L'acte de presentació d'aquest patrocini es va celebrar el passat mes d'agost a les instal·lacions d'un dels col·laboradors de Palletways: Agencia Morago, en la localitat de Tomelloso.

7.- Col·laboració amb l'associació El Motor de tus Pasos

Continuem donant suport amb aquesta associació sense ànim de lucre per la investigació de malalties com les de Charcot-Marie-Tooth (CCMT)  i la visibilitat de la discapacitat. Palletways ha comprat la camiseta de l'associació per tots els seus treballadors, ajudant així a l'associació a recollir fons per la investigació de la malaltia.

Continuem transportant mercaderies paletitzades a Europa

I també realitzant bones accions i col·laboracions positives i potenciadores. Sempre som el teu operador logístic especialitzat en palets i mercaderies paletitzades. A PalletCat, tornarem amb més notícies i novetats sobre el que fem i la filosofia de la nostra empresa. Gràcies per acompanya'ns en el nostre viatge!En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.