Novetats del Grup Palletways: Primavera 2020

08 Juny 2020 - Blog


Des de PalletCat, i en nom de Grup PalletwaysIberia, volem difondre la nostra actualitat corporativa d'aquests últims mesos. Fidels al compromís de millora que defineix a l'empresa de transport paletitzat més reconeguda en el sector nacional i europeu, hem impulsat cridaneres iniciatives en diferents àmbits. Des del creixement empresarial i la cohesió organitzativa fins compromeses accions lligades a la responsabilitat social corporativa.

 

Com a operador logístic de referència, et parlarem sobre la nostra convenció anual, d'una estratègica novetat en el mercat francès i de diverses iniciatives solidàries i altruistes, protagonitzades per alguns dels nostres integrants.   


Principals novetats recents de Grup Palletways

 

En els últims mesos, Grup Palletways ha continuat treballant per a consolidar el seu lideratge com a empresa especialitzada en el transport de palets i els serveis d'operador logístic. Hem potenciat la nostra presència i capacitat a Espanya i a Europa, celebrat la tradicional convenció anual amb els nostres membres i aportat el nostre petit granet de sorra pel bé comú, l'interès social i el sanitari, en aquesta difícil època de pandèmia que tots hem patit. 

1. Convenció anual de Palletways Iberia, especialistes en transport paletitzat

 

És una cita capital en l'esdevenir organitzatiu i funcional d'aquesta organització. El passat 21 de febrer, més de 200 persones, entre integrants de l'equip directiu i membres de l'organització, es van reunir per a posar-se al dia de l'actualitat de Palletways Iberia. La trobada es va aprofitar per a presentar el balanç de resultats i establir les bases estratègiques d'actuació per al present exercici.

 

La consolidació de la xarxa, que ha duplicat la seva grandària i llançat excel·lents resultats, va ser el principal argument d'aquesta posada en comú. El CEO del Grup, Luis Zubialde, va tancar l'acte agraint a tots els integrants d'aquest projecte la seva participació i el seu compromís, imprescindibles per a aconseguir noves metes i superar totes les expectatives amb les quals oferir-te el millor servei.
2. Ziegler France i Grup Palletways renoven la seva aliança a França

 

El grup de transport paletitzat Palletways ha fet un gir en la seva estratègia en l'àmbit francès gràcies a la incorporació de ZieglerFrance, un dels principals operadors del país.

 

Dotat amb més de 60 delegacions en el territori gal, inclosos importants centres logístics a París i Clarmont, ens permetrà comptar amb un únic soci a França i millorar les prestacions i la competitivitat en aquest escenari determinant per a l'estratègia de Grup Palletways. No en va, els seus principals mercats es localitzen a Itàlia, Benelux, Regne Unit i Alemanya, veïns tots ells del país francès.
3. Accions altruistes de solidaritat enfront de la Covid-19

 

Els integrants de Grup Palletways hem tornat a demostrar el nostre compromís i responsabilitat social. Davant la crisi sanitària i les seves conseqüències en la nostra societat, s'han succeït en el si d'aquesta organització diferents respostes i iniciatives desinteressades en favor del bé comú, així com el correcte proveïment de mercaderies allí on eren requerides.

 

Entre elles cal esmentar a Palemanía, a Múrcia, que es va oferir voluntàriament per a recollir i lliurar rotllos de tela donats per Zambú Higiene per a la fabricació de màscares sanitàries. Una altra iniciativa destacable de Palemanía li va portar a recollir i lliurar altruistament la donació de paper higiènic i eixugamans de Maclean Iberica: 6 palets que van ser lliurats a un dels hospitals clínics de Múrcia.


Exemplar també va ser la col·laboració de Transports Madorrán, a Tudela, companyia que va recollir i va lliurar els plats llestos que l'empresa Carretó va donar a diferents hospitals de Madrid. Finalment, la signatura Els Tititos, de Guadalajara, va recollir i va transportar un palet de tela dirigit a hospitals, residències, centres de salut, autònoms i empreses diverses, encarnant una altra d'aquestes iniciatives empresarials que sumen i fomenten el progrés.

 4. Suport a APISA dins del Pla 2020 de RSC


Aquesta associació que ajuda persones amb discapacitat intel·lectual va tornar a rebre el suport de Grup Palletways. En concret, una important donació per a la compra de guants i màscares dirigits als professionals que atenien els seus residents afectats per Covid-19.

 

Com podeu comprovar, tot el grup Palletways compartim amb la societat la nostra aposta decidida cap al futur, en benefici de tots. A PalletCat, membre de Palletways Iberia, som especialistes en el transport paletitzat i mirem sempre cap al futur. Posa't en contacte amb nosaltres i aprofita la nostra experiència com a operador logístic i en el transport de palets per a continuar assegurant el transport de mercaderia de la teva empresa. Estarem encantats de treballar amb tu i assegurar els teus enviaments amb la màxima rapidesa, qualitat i excel·lència.

 5. Nou protocol de Lliuraments Segurs


Els integrants del Grup Palletways Ibèria hem posat en marxa un nou protocol per evitar el contacte entre el client i el representant de Palletways durant el lliurament de les mercaderies.

Aquest protocol inclou el manteniment d'una distància mínima de 2 metres (entre el personal de lliurament de la xarxa Palletways i el client) en tot moment, sense haver d'intercanviar documentació física ni exigir al client que signi físicament el comprovant de lliurament. El representant de Palletways fotografiarà l'enviament com a prova de lliurament, i, posteriorment, s'enviarà un comprovant digital tant al remitent com al destinatari, perquè tots dos estiguin informats de l'estat del servei. Vetllar per la salut dels nostres i de la teva és sempre la prioritat.En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.