Novetats del grup PalletWays Iberia: Hivern 2022

23 Febrer 2022 - Blog


El Grup Palletways Iberia, un referent al sector del transport paletitzat de mercaderies que opera a Espanya des del 1994, acaba de llançar el seu nou butlletí de notícies corresponent a aquest hivern del 2022.

Des de PalletCat, el seu representant a Catalunya, volem fer-vos partícips dels avenços més significatius que hem experimentat aquests darrers mesos.


Últimes novetats del Grup Palletways Iberia


A continuació, us oferim algunes de les últimes novetats del sector i les notícies d'interès que posen de manifest la importància del transport de palets.

1. El transport de mercaderia per a la llar impulsa el creixement del grup Palletways


L'increment de la mercaderia paletitzada als sectors de jardineria, bricolatge i articles domèstics ha estat especialment rellevant aquest darrer any. A causa de la limitació de la mobilitat a causa de la pandèmia del coronavirus, s'ha generat un nombre més gran de lliuraments a domicili.

Aquest moviment de mercaderia paletitzada ha contribuït a augmentar els enviaments B2C en un 30% aproximadament. Tot això ha estat conseqüència d'un canvi en els hàbits dels clients que es tradueix en millorar el seu entorn.

Michael Sterk, director comercial del Grup Palletways, assenyala que s'ha observat un important creixement a la plataforma de PalletwaysOnline, en els productes relacionats amb la jardineria i el bricolatge. Sobretot a sorra, àrids, eines i adorns per al jardí.

L'equip de Palletways ha treballat excepcionalment amb l'únic objectiu de garantir el transport eficaç per a aquests articles de temporada. Per tant, l'empresa s'ha convertit en pionera al sector en llançar un producte de transport de mercaderia paletitzada per a lliuraments a domicili.

Aquesta nova proposta es dirigeix en concret a les empreses que venen directament al consumidor final i necessiten un operador logístic fiable i de confiança.

2. El Hub Sud de Palletways Iberia es trasllada a Bailén


Palletways Iberia, companyia exprés de mercaderia paletitzada, ha traslladat les seves instal·lacions del Hub Sud a Bailén, a Jaén. Això es deu principalment als èxits aconseguits, per la qual cosa, amb aquesta nova ubicació es cobriran les properes demandes i es donarà servei a Andalusia, Extremadura i Múrcia. A més, s'ampliarà la zona de cobertura d'Alacant.

És evident que Hub Sud de Palletways ha experimentat un gran creixement i aquest canvi d'instal·lacions es caracteritza per ser un punt estratègic que afavoreix les connexions amb les principals vies terrestres del país.

La companyia ha pogut comprovar com en aquestes zones hi havia una necessitat de servei exprés. Per això, el desafiament ha estat millorar l'oferta existent amb un servei de qualitat i modernitzar l'operativa.

A més, l'empresa continua respectant el compromís amb el planeta amb l'objectiu que sigui més sostenible. Per aquest motiu, continua preocupant-se per implementar mesures per reduir les emissions de la petjada de carboni.

3. Alfonso Martínez, nou Regional Manager de Palletways per a la zona centre


Una altra de les notícies que compartim en aquesta nova edició té a veure amb la recent incorporació d'Alfonso Martínez com a Regional Manager a la zona centre. Aquest professional serà el responsable d'optimitzar les operacions i el desenvolupament de la xarxa en aquesta àrea d'influència especial.

Alfonso Martínez compta amb una àmplia formació en vendes i més de 25 anys d'experiència. Ha treballat en diverses companyies del sector logístic, la indústria i el transport, exercint càrrecs de responsabilitat en empreses de gran prestigi.

L'experiència en gestió d'equips i la seva vocació comercial han fet que sigui el candidat idoni per impulsar la zona centre de la península i posar els seus coneixements a disposició d'un equip de treball que pretén ser cada cop més eficaç i competitiu.

4. Palletways acudeix a la presentació del Llibre Blanc de la Logística


Palletways va assistir recentment a la presentació del Llibre Blanc de la Logística, una obra que ha estat impulsada per l'Associació de Fabricants i Distribuïdors i el Fòrum d'Experts Logístics.

Al tom, que s'aborden temes com les xarxes de transport, la gestió empresarial o la descarbonització, entre d'altres, hi han col·laborat Luis Zubialde, CEO del Grup Palletways, i José Francisco Hernández, director d'Operacions de Palletways Iberia.

Sense cap dubte, una publicació especialment dirigida per a experts en logística que conté qüestions presents a les empreses que formen part de la cadena de subministrament. Aquest llibre intenta respondre i oferir una anàlisi completa sobre com afrontar aquesta nova època de la pandèmia de la COVID-19.

5. PalletsWays/TDN patrocina els equips masculí i femení del Club Voleibol de Tomelloso


Palletways ha mostrat des de sempre el seu compromís amb l'esport, i gràcies a la seva agència Morago, reforça la seva presència a Castella-la Manxa, i concretament a les províncies de Ciudad Real, Cuenca i Albacete, ha pogut patrocinar els equips femení i masculí del Club de Voleibol de Tomelloso a Ciudad Real.

6. Palletways Iberia col·labora amb la Fundació Nipace


En aquest cas, Palletways Iberia ha col·laborat amb la Fundació Nipace en una nova acció solidària que entra dins de la política de compromís i Responsabilitat Social.

La Fundació Nipace és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a desenvolupar tècniques i teràpies per millorar la vida dels nens que tenen paràlisi cerebral.

En aquest cas, s'ha fet una donació per adquirir un exoesquelet pediàtric "atles 2030". Aquest dispositiu està destinat a millorar la mobilitat dels nens gràcies a un conjunt de teràpies innovadores.

Ramón Rebollo Díaz, president fundador de Nipace, ha manifestat el seu agraïment a Palletways Iberia perquè la seva aportació serà de gran ajuda per dotar de millor qualitat de vida els nens amb paràlisi cerebral.

Per acabar, recordarem que a PalletCat som especialistes en el transport de mercaderia paletitzada i oferim un gran nombre de beneficis a totes les empreses que ens contracten com a operador logístic.


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.