Novetats a PalletWays Iberia: Tardor 2017

24 Octubre 2017 - Notícies


PalletWays és l'empresa de transport logístic la qual destaca per la seva innovació i per l'objectiu de seguir millorant dia rere dia, intentant millorar cada vegada més el seu equip de logística, la seva xarxa de membres i, en conseqüència, la seva posició global com a empresa. És així com, cada trimestre, presenten les últimes novetats i tots els seus èxits en els últims tres mesos. Avui compartim amb tots vosaltres un vídeo corporatiu amb les novetats més significatives de l'equip PalletWays a la península Ibèrica durant aquesta tardor del 2017.

Un dels èxits més importants de PalletWays durant aquests últims mesos ha estat l'augment, en capacitat i freqüència, de tota la xarxa europea de transport a causa de l'increment del volum internacional. El creixement més important es situa ni més ni menys que des de i fins a la península Ibèrica (Espanya i Portugal), on s'ha incrementat la freqüència de transport entre algunes de les terminals per millorar així tot el rendiment peninsular. Per poder seguir augmentant la xarxa PalletWays com fins ara, l'equip ja té present seguir fent millores en les instal·lacions i les connexions per oferir la màxima qualitat a tots els seus clients.

Un altre punt a destacar i que de forma indirecta, millora el rendiment de PalletCat en la península Ibèrica, és la posada en marxa d'un nou mega-camió de 25m de longitud, el qual transportarà més de 3.000 palets mensuals en la ruta Cantàbria - Madrid.

Per últim, tampoc podem oblidar l'alt rendiment de l'equip PalletWays a Espanya i Portugal. La xarxa de transport ibèric PalletWays creix a un ritme anual superior al 15%, fet que permetrà doblar el tamany de la companyia en un termini de 5 anys.També hi cap la possibilitat d'augmentar la xarxa de membres, oferint una millor cobertura en tot el territori tant en la península com en les Illes Canàries i Balears.

En definitiva, l'ambició de tota la xarxa de membres de PalletWays fa que aquesta siguiuna empresa internacional amb una àmplia visió de futur. El creixement i les millores constants auguren un bon futur per tot l'equip, fent que cada vegada més persones, clients i treballadors, confiïn en l'equip de PalletWays com el transport de referència en mercaderia paletitzada.En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.