PALLET WAYS IBÉRIA CELEBRA EL SEU 10é ANIVERSARI

El passat 6 de maig es va celebrar un sopar de gala amb els membres en el Casino de Madrid i el 28 de maig una festa amb els empleats en la sala BVCCA.

Gregorio Hernando, director general de PalletWays Iberia,   va aprofitar ambdós esdeveniments per agrair l'esforç de tots els membres i empleats per aquests 10 anys d'èxit.

--

SIL 2016

L'aniversari també es va traslladar a l'última edició del SIL, del 7 al 9 de juny. Allí PalletWays va tenir presència destacada en la seva zona "hospitality", decorada para l'ocasió. A més a més va haver-hi l'actuació del famós artista Alex O'dogherty que va posar el toc d'humor a la trobada.

--

TALLER ESMORZAR

PalletWays ha patrocinat un taller esmorzar amb el títol "Estalvi i costos a través de la planificació logística i transport". La trobada, organitzada per la Cámara de Comercio Franco-Española va comptar amb la presència de

Miguel Ferrandiz y José Maria Fernandez, regional manager de PalletWays Iberia, els quals van oferir claus per una planificació eficaç.

--

TAULA RODONA ORGANITZADA PER EL DIARI LA RAZÓN

José Hernández, director d'operacions de PalletWays Iberia va participar com expert en la taula rodona sobre logística i competitivitat global en la trobada organitzada pel diari la Razón. Es van donar cita directius de companyies

de primer nivell del sector de la logística en Espanya.

--

CONGRÉS A MUNICH

El 17 i 18 de juny va tenir lloc el 6é Congrés Europeu de membres de PalletWays en Munich (Alemanya) amb el títol: "Delivering our future together". En el Congrés es va anunciar el recent canvi d'accionista, passant dels actuals Finex a Imperial.

 --

EXCEL·LÈNCIA HOMOLOGADA

PalletWays Iberia s'incorpora al club d'excel·lència en gestió. Amb aquesta adhesió, la companyia potencia la competitivitat global a través dels valors de l'excel·lència i a més a més podrà intercanviar els seus coneixements amb altres institucions, i així, seguir millorant.

 

COMPROMÍS AMB CREU ROJA

PalletWays Iberia recupera el compromís amb la Creu Roja i torna a liderar un any més la campanya de donació de sang en les instal·lacions d'Alcalá de Henares. Allí es va ubicar el passat 30 de juny un bus de donació de sang on van passar els empleats del hub i també d'algunes empreses de la zona.

 

Gregorio Hernando (Director General PalletWays Iberia):

"Por segundo año hemos llevado a cabo la acción de donación de sangre y la verdad que ha sido un completo éxito. Estamos muy contentos y esperamos repetir el año que viene. Además este año tengo que agradecer la participación de Hellmans y Toys'r'us que han contribuido a que seamos mas participando en esta actividad que creemos que es muy importante"

 

Claudia Pettinari (Cruz Roja Española):

"Empresas como PalletWays participe en esto es superimportante ya que, a parte de los empleados y la visibilidad que se les hace, fomenta la solidaridad y sobretodo porqué nos hace falta. La sangre es algo que no se puede crear de manera artificial por lo tanto es importante que entre nosotros nos ayudemos. Es algo totalmente altruista y voluntario, no obligamos a nadie pero te aseguro que te sientes muchísimo mejor. Además salvas 3 vidas.”