La importància d'una empresa de mercaderia paletitzada

27 Gener 2022 - Blog
La logística i distribució de mercaderia té una gran rellevància actualment. Els reptes a què s'enfronten aquest tipus d'empreses requereixen una gran capacitat d'adaptació i amplis coneixements del sector. Un imprescindible per ser eficients és la capacitat del transport de mercaderia paletitzada.

Què són les empreses de transport de mercaderia paletitzada?


Les empreses de transport de mercaderies paletitzades són les que es dediquen a la distribució de la mercaderia mitjançant l'ús de les tècniques de paletització. És a dir, es fan servir estructures planes i amb dimensions estàndard sobre les quals s'apilen embalums o un altre tipus de contenidors.

Aquest tipus d'organització permet el transport d'una manera ràpida, efectiva i segura. Un cop col·locada sobre el palet, la mercaderia es fixa mitjançant cintes o fleixos per assegurar que no es mogui o feu lliscar. La seva estandardització és el que permet que puguis enviar la teva mercaderia a qualsevol lloc del món sense preocupar-te de cap en camions o contenidors.

Els palets poden suportar un pes màxim de 1000 quilos; això us permetrà moure una gran quantitat de producte en un sol element. Però això no vol dir que hagis d'enviar-ne un en solitari. Perquè la seva distribució no et suposi un sobrecost, és imprescindible que tinguis un aliat logístic especialitzat en la logística de distribució nacional i internacional de palets com PalletCat.

Com funcionen aquest tipus d'empreses?


Una empresa especialitzada en el transport de mercaderia paletitzada com la nostra, és un bon aliat per a la distribució nacional de palets. L'enviament d'un sol bony no resulta eficient, per això com a empresa ens encarreguem d'unir encàrrecs i distribuir-los de manera ràpida a qualsevol punt nacional.

Un cop rebut l'encàrrec, busquem la millor opció d'enviament perquè arribi en el temps i el preu pactat. Introduïm el palet a la xarxa de transport més adequada i la mercaderia arribarà a la destinació juntament amb enviaments d'altres clients, abaratint els costos de l'operació.

En el moment que com a empresa necessites contractar els nostres serveis d'enviament de mercaderia a palet, el procés és senzill i còmode. Un cop et posis en contacte amb el nostre departament de vendes i ens expliquis la quantitat de mercaderia que necessites transportar i la destinació, et facilitarem un pressupost i un temps de lliurament. Fixats ambdós punts, s'establirà una hora de recollida de la mercaderia i nosaltres ens encarregarem de la resta, és a dir, que arribi a la destinació.

Si cal esperar pel transport adequat podem emmagatzemar el palet als nostres espais destinats a fer-ho fins a completar la càrrega del contenidor o camió. Un cop establerta la ruta i el mitjà de transport es trobi al magatzem de distribució, es carregarà la mercaderia, es fixarà en el transport i sortirà directa a la destinació per arribar en l'hora i la data acordades.

El nostre objectiu és que els temps de distribució nacional es fixin en un termini de 24 a 48 hores, mentre que les destinacions internacionals tenen un temps de trànsit de fins a 4 dies, amb sortides diàries. A més, dins dels serveis que oferim podràs fer un seguiment de la teva mercaderia perquè puguis comprovar la nostra eficiència.

Reptes a què ens enfrontem les empreses de logística i mercaderia paletitzada


Per garantir el millor servei al transport de palets fem front a un gran nombre de reptes. Ens hi enfrontem amb l'experiència necessària perquè obtinguis el millor servei i amb l'objectiu que la mercaderia arribi a destinació en el termini fixat. Aquests són els principals factors a tenir en compte:

Coordinació / Flexibilitat


En un enviament entren en joc tres factors fonamentals: l'empresa que envia la mercaderia, el distribuïdor i el receptor. És imprescindible que tots ells es trobin coordinats i informats perquè tot el procés es desenvolupi de manera eficient. Amb aquest propòsit, un dels serveis crucials per a nosaltres és la comunicació amb els nostres clients.

Per aconseguir-la t'oferim la possibilitat de fer el seguiment dels teus enviaments en temps real i ens assegurem de comptar amb la flexibilitat adequada per fer front a qualsevol imprevist i garantir-ne el lliurament.

Volum de mercaderia


A Espanya es fabriquen més de 40 milions de palets cada any segons dades dels empresaris del sector. Aquesta és una dada que reflecteix la importància d'aquest tipus de mercaderia. Només la nostra xarxa de distribució nacional, juntament amb la dels nostres socis a PalletWays, mou més de 4000 palets diaris i continuem a un alt ritme de creixement.

Moure tot aquest volum de mercaderia requereix experiència i comptar amb els espais adequats per emmagatzemar-los i distribuir-los. Per descomptat, cal disposar d'una xarxa de transportistes eficients i de la capacitat de créixer i adaptar-se a les demandes dels clients.

Rapidesa al lliurament


Al món actual de la distribució la rapidesa és una necessitat i una obligació per part nostra. Les mercaderies han d'enviar-se en el menor termini possible per poder ser eficients tant nosaltres com els nostres clients.

Però aquesta velocitat en els enviaments no pot estar renyida amb la necessitat d'adaptar-nos a possibles canvis de rutes o avaries als serveis de transport. Comptem amb un personal de logística capaç de fer front a tots aquests reptes per assegurar la velocitat de lliurament i aconseguir que la rapidesa continuï sent la nostra bandera.

PalletCat, especialistes en distribució de pallets


A PalletCat som una empresa especialitzada en mercaderia paletitzada, preparats per fer front als reptes del sector de la distribució. Gràcies a la nostra xarxa de socis fem enviaments sense importar el volum i amb tota la rapidesa que és possible. Fa més de 40 anys que oferim aquest servei amb eficiència i sempre parant atenció a la comunicació amb el client, perquè tu ets la peça fonamental del procés.


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.