¿Amb quins tipus de palets puc preparar la meva mercaderia?

30 Juliol 2019 - Blog


A PalletCat, marca representant del Grup Palletways a Catalunya, volem que coneguis amb detall totes les característiques dels nostres palets i quins són tots els formats dels quals disposem, per a realitzar el millor transport de la mercaderia i que aquesta arribi a qualsevol destinació de la Península i d'Europa de la millor manera possible. 


Perquè aquest objectiu sigui efectiu, cada client ha de triar els palets que millor li convinguin per a la seva necessitat i preparar-los adequadament per garantir el seu correcte transport i arribada al seu destí. Per aquesta raó, et deixem a continuació una descripció de cada palet per facilitar la teva selecció i que coneguis quin palet és millor utilitzar en cada cas.


Els 5 palets per preparar la teva mercaderia amb PalletCat


A PalletCat i Palletways disposem de 5 tipus diferents de palets, els quals poden ser:


- Palet Mini Quarter

- Palet Quarter

- Palet Half

- Palet Full

- Palet Mega Full


Sigui quin sigui el tipus de mercaderia que vulguis transportar amb nosaltres, és molt important elegir bé el palet més adequat, ja que l'elecció serà molt important per al seu correcte transport. Tota la mercaderia paletitzada que es transporta a PalletCat i Palletways necessita com a base un palet de mesura Universal, però la càrrega d'aquests és diferent per a cada tipus de palet. Per a això, t'expliquem quins són els més habituals:


1. Palet Mini Quarter


Mini quarter és el palet de dimensions més petites que disposem a PalletCat, amb una longitud d'1,2 metres i una amplada d'1 metre, mesures d'un palet de fusta Universal. L'important a destacar d'aquest palet és la seva altura, de 0,8 metres, així com el pes màxim que pot tenir, (comptant la mercaderia, l'estructura i la protecció), que és de 150kg.

Aquest és un palet adequat per mercaderies petites i lleugeres, i llevat que s'especifiqui en l'enviament, pot ser remuntat apilant altres palets sobre per optimitzar l'espai durant la ruta de transport.

2. Palet Quarter


El palet Quarter és una versió més gran, quan parlem d'alçada, en comparació amb el palet Mini Quarter. Aquesta versió té una alçada d'1,1 metres, és a dir, 30 centímetres més que el palet anterior. Per la seva altura, el palet Quarter també pot ser apilable verticalment amb altres palets Quarter per optimitzar l'espai del camió durant el transport. La seva longitud d'1,2 metres i ample d'1 metre són les mateixes dimensions que a la resta de palets, ja que l'estructura inferior sempre és la mateixa. Així, la forma d'aquest palet és més o menys quadrada i, en aquest cas, el pes màxim de la mercaderia amb un Palet Quarter és de 300kg.

3. Palet Half


El palet Half es diferència dels dos anteriors palets principalment per la seva altura, ja que aquest palet és d'1,6 metres, mentre que la seva longitud i ample segueixen sent les mateixes mesures que en un palet Universal (longitud: 1,2, ample: 1m). Amb aquestes dimensions, el palet pot contenir un pes màxim de fins a 600 Kg., el qual ja pot considerar-se com un palet per mercaderies de prou pes. Però tot sent un palet de dimensions considerables, el seu més de metre i mig d'altura ens permet seguir optimitzant l'espai del camió de transport, remuntant sobre d'ell un palet de tipus Mini Quarter.


4. Palet Full


El palet denominat Full és un dels palets de mercaderia més grans que poden transportar-se de forma paletitzada amb PalletCat i Palletways. L'altura del Palet Full és l'altura màxima que poden tenir els palets, de 2,2 metres, sent impossible remuntar res sobre d'aquest tipus de palet. El seu pes màxim augmenta en 200 kg més en comparació amb el Palet Half, oferint al Full un pes màxim de fins a 800 kg. La longitud i amplada segueixen sent d'1,2 i 1 metre respectivament, com en els anteriors casos.

5. Palet Mega Full


El palet Megafull, quan parlem de dimensions, ofereix les mateixes que en el palet Full, doncs la seva longitud és d'1,2m, la seva amplada d'1m i la seva altura d'2,2m. Tot i això, és molt important destacar el seu pes, ja que és el palet que permet afegir la mercaderia més gran i també pesada, oferint-nos un màxim de fins a 1.200 kg. per palet. La diferència de Mega Full i Full,a més del pes, recau en el seu lliurament: tots els palets anteriors poden lliurar-se amb plataforma elevadora a excepció del palet Mega Full, ja que el pes màxim que permet la plataforma és de 800 kg.

Tria el millor palet per la teva mercaderia paletitzada amb PalletCat


Aquesta informació permetrà a cada usuari escollir quin és el palet que més s'adapta a les seves necessitats, segons la dimensió i el pes de la seva mercaderia paletitzada. Nosaltres a PalletCat, juntament amb el Grup Palletways, ens encarreguem de garantir la màxima seguretat per realitzar un transport correcte i d'aquesta manera fer arribar tota la mercaderia correctament al seu destí.


Des de PalletCat estem a la teva disposició per ajudar-te i respondre qualsevol dubte sobre els tipus i requeriments de cada palet. Som el teu operador local de transport paletitzat i treballem per a transportar tota la teva mercaderia allà on necessitis, sempre en un temps rècord.En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.