Logística de distribució


Transportem la teva mercaderia paletitzada des de la teva direcció d’origen i fins qualsevol punt d’Espanya o Europa, en un temps rècord. T’alies amb nosaltres?

Tick Arribem al 85% dels destins d'Espanya i Portugal en 24 hores

Tick Sortides diàries internacionals amb temps de trànsit de 3-4 dies

Tick Descàrrega amb plataforma i transpalet elèctric

Tick Traçabilitat i confirmació de recepció de l’enviament

Tick Compromís de compliment de l’horari d’entrega 

Des de PalletCat transportem la teva mercaderia paletitzada, amb un màxim de 10 palets, des de la teva empresa o direcció de recollida a Catalunya i fins a qualsevol punt d’Espanya i la resta d’Europa. El client sol·licita el servei de distribució i a PalletCat ho recollim al punt d’origen sol·licitat per transportar-lo i assegurar l’entrega al seu destí en el menor temps possible.

Comença el viatge! Surten els palets des del seu origen i recorren les carreteres de la península fins a arribar al seu destí. Els nostres clients valoren de forma especialment positiva el nostre compromís amb les hores i dates d’entrega de la mercaderia. Des de PalletCat garantim l’entrega del 85% dels destins a Espanya i Portugal en 24h, i ho fem en 48 hores si es tracta d’un destí poc accessible. En el cas dels enviaments internacionals, comptem amb sortides diàries per tota Europa, amb un temps de trànsit d’entre 3 i 4 dies, depenent de la ubicació del país de destí.

Tick

Una vegada al destí, descarreguem la mercaderia dels nostres camions amb una plataforma elevadora i la portem al lloc d’emmagatzematge amb un transpalet elèctric, sempre que no hi hagi cap obstacle que ho pugui impedir. I si el destinatari no es troba disponible? No et preocupis, oferim el servei de segones entregues per garantir l’entrega de totes les comandes.

full picture 2

La traçabilitat és una de les característiques més destacades que oferim amb el nostre servei; un sistema que permet realitzar un control exhaustiu de la mercaderia:

  • Seguiment a temps real de totes les expedicions
  • Estimació del temps de trànsit entre el punt de sortida i el d’arribada
  • Programació d’un avís via correu electrònic que notifica l’entrega de la mercaderia
full picture 2

El nostre sistema de gestió digital permet altres opcions molt interessants i que posem a disposició dels nostres clients, com:

  • Introducció d’enviaments i etiquetatge dels palets
  • Disponibilitat de l’albarà d’entrega firmat per l’empresa
  • Informes de mapa d’enviaments
  • Evolució de les expedicions

Pregunta’ns tots els teus dubtes!

Podem fer molt més per tu: Sol·licita el nostre servei integral!

Des de PalletCat també podem emmagatzemar la teva comanda a la nostra terminal de Tàrrega, per preparar, etiquetar i gestionar la teva mercaderia paletitzada, per ser transportada fins al seu punt de destí de la península Ibèrica en el moment que es sol·liciti.

Oblida’t de tot amb el nostre servei integral!

  • Des de PalletCat ens encarreguem de tota la cadena logística de la teva mercaderia i ens adaptem a les teves necessitats concretes
  • T’oferim la possibilitat d’emmagatzemar mercaderia a la nostra terminal, on prepararem la teva comanda amb les seves etiquetes corresponents per poder ser transportada i entregada en 24 hores a qualsevol punt de la península Ibèrica i en un màxim de 4 dies per la resta d’Europa.
  • El nostre servei integral és el servei ideal si has d’entregar mercaderia des de diversos orígens i/o cap a diversos destins.

No dubtis en incloure el nostre servei integral al teu servei de distribució per una millor comoditat dels teus enviaments. Des de PalletCat ens encarregarem de tot el que necessitis!

Cami

Contacta amb Palletcat

Els nostres experts respondran tots els teus dubtes i t’ajudaran a reservar el teu enviament.

Altres serveisLogística inversa

En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.