La teva bona experiència és la nostra millor satisfacció

PalletCat, el teu operador de transports a Espanya i Europa

“Volem fer-te més fàcil el transport de mercaderia paletitzada”

PalletCat som un operador de transports amb un objectiu molt clar: fer-te més fàcil el transport de mercaderia paletitzada. La nostra experiència en l’enviament de petites comandes i la nostra infraestructura ens situa com a referent en el sector de transport de mercaderia paletitzada en règim de càrrega fraccionada. Transportem tot tipus de mercaderia exceptuant productes frigorífics i matèries perilloses.

“Apassionats per la logística”

Ens omple d’orgull poder dir que som uns apassionats per la logística, que ens encanta el nostre treball i que ens esforcem dia rere dia per oferir el millor servei per a tots els nostres clients. A més a més, la nostra especialització en petites comandes de mercaderia paletitzada incrementa la qualitat del nostre servei. A PalletCat seguim evolucionant per facilitar la logística a totes aquelles empreses que necessiten transport en palets.

“Següent objectiu: conquerir nous mercats”

A PalletCat comptem amb una visió de futur molt clara: seguir creixent com fins ara per poder conquerir nous mercats, amb un servei local i personalitzat, però cada vegada més extens.

30 anys evolucionant

Apassionats per la logística

full picture 2
History Diagram

Som un equip de més de 20 professionals qualificats, treballant junts en el transport de mercaderia paletitzada com una de les nostres millors passions.


History Diagram

Tenim una flota pròpia de camions de càrrega i descàrrega lateral i amb plataforma elevadora, per complir sense impediments els nostres serveis.


History Diagram

Comptem amb 2.500m2 per l’emmagatzematge de mercaderia paletitzada, optimitzant l’espai i emmagatzemant les comandes per camions i dates d’entrega.


History Diagram

La nostra política de treball optimitza l’entrega dels palets de forma ràpida i efectiva, amb menys possibilitats de ruptures i amb una operativa més neta, ràpida i accessible.


Director

JOSEP SOLÉ

Gerent

josep.sole@palletcat.cat

Commercial

JORDI PRATS

Sales manager

jordi.prats@palletcat.cat

Comptable

MÒNICA FRANQUESA

Comptable

monica.franquesa@palletcat.cat

International Warehouse manager

SALVADOR RIBERA

Responsable de tràfic nacional

salvador.ribera@palletcat.cat

International Warehouse manager

MÓNICA DÍAZ

Responsable de tràfic nacional

monica.diaz@palletcat.cat

Warehouse manager

LLUIS FERNANDEZ

Responsable de tràfic

lluis.fernandez@palletcat.cat

Customer service

ALBA MIRALLES

Atenció al client nacional

alba.miralles@palletcat.cat

Customer service

PAVLINA NIKOLAEVA

Atenció al client nacional

lina.nikolaeva@palletcat.cat

Customer service

Jaume Riart

Atenció al client internacional

jaume.riart@palletcat.cat

Warehouse manager

JOSEP M. SECANELL

Responsable de magatzem

 

La qualitat, un factor indispensable

Des de PalletCat creiem que la qualitat és indispensable en un treball com el nostre. És per aquest motiu que cuidem molt bé tots i cadascun dels processos que comporta el transport de mercaderia paletitzada, gestionant una màxima qualitat, fiabilitat i seguretat. Tenim molt en compte tota la nostra flota i les nostres instal·lacions, garantint el millor servei i amb les millors condicions.

La nostra qualitat i experiència en el sector és avalada per les certificacions de qualitat, que són revisades any rere any i que compartim amb Palletways.

En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.