PalletCat: el transport de mercaderia paletitzada més segur per a la teva empresa

26 Maig 2020 - Blog


La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha canviat la vida econòmica del país, paralitzant-la per complet en l'últim temps. Però en PalletCat volem transmetre't un missatge de tranquil·litat i informar-te de les mesures que hem implantat per a tornar a una activitat normal en el servei de transport de mercaderies i transport de palets. Durant la crisi, hem secundat amb la nostra flota al transport de material sanitari, d'alimentació i, en definitiva, de serveis essencials. Però ha arribat l'hora de tornar a la nostra activitat quotidiana.


Transport de mercaderia paletitzada, un servei segur


A PalletCat estem compromesos amb prestar un servei de qualitat i, sobretot, segur i higiènic. Per això, com a novetat per a afrontar aquesta crisi de la millor forma, extremem les precaucions. Per a això, realitzem labors de neteja i desinfecció a fons, tant de les mercaderies com dels transports, maquinària, etc.

D'igual manera, les nostres instal·lacions i oficines també passen els més estrictes controls de neteja i higiene. Hem implantat tot el teletreball possible, i torns rotatius de matí i tarda per a evitar que existeixin molts treballadors en una mateixa franja horària dins de les instal·lacions. Vetllar per la salut dels nostres i de la teva és la prioritat.

Si bé és cert, com et comentem, que durant aquesta contingència sanitària hem dirigit el nostre treball al transport de material relacionat amb sanitat, alimentació i serveis essencials, amb la volta de les empreses que, a poc a poc, reprenen la seva activitat habitual, en PalletCat tornem a la càrrega, seguint les mateixes mesures de seguretat.

Volem destacar que, com han assenyalat les autoritats sanitàries, el coronavirus pot sobreviure cert temps en algunes superfícies, com la fusta (que afecta directament els nostres palets de fusta), la roba o el vidre. Però nosaltres, com a empresa líder en el sector de transport de palets i mercaderies, ens prenem les mesures sanitàries molt de debò per a evitar la propagació d'aquest virus. D'aquesta manera, el nostre equip s'ocupa que els palets de fusta que utilitzem en PalletCat estiguin acuradament higienitzats i desinfectats, perquè arribin a la seva destinació no sols amb la major rapidesa, també amb les màximes garanties de NO transmissió del virus. Així, contribuïm a la seguretat i salut tant dels nostres col·laboradors i clients com la dels nostres empleats, evitant al màxim possible la propagació de la pandèmia.Representants de Palletways a Catalunya per a oferir un servei de deu


Recordem als nostres clients i col·laboradors, i, sobretot, als futurs clients, que PalletCat som la marca que representa Palletways a Catalunya, la xarxa més gran de distribució en mercaderia paletitzada d'Europa, fent d'aquesta unió un servei immillorable.

Entenem que vénen temps difícils, i per a molts de vosaltres arrencar després d'estar uns mesos parats no serà fàcil. Però sabem també que perquè puguis rellançar el teu negoci necessites dur a terme la teva estratègia de subministraments habitual. Per això, el nostre equip està compromès perquè no tinguis desproveïment i puguis satisfer les necessitats dels teus clients.

La logística és imprescindible per a mantenir el nivell de vendes, i fins i tot arribar a incrementar-lo. D'aquesta crisi sortim tots donant-nos suport els uns als altres, i reactivant la nostra economia perquè els efectes negatius siguin els menys possibles. Transporta tot el que necessitis tant en el territori espanyol com en la resta d'Europa amb nosaltres. T'oferim enviaments en un termini de 24 hores en la majoria de les ciutats d'Espanya i Portugal.

A més, amb la tranquil·litat que seguim un estricte control de qualitat i higiene. Hem dotat a tots els nostres treballadors amb els mitjans necessaris per a evitar la propagació del coronavirus i la COVID-19. Així mateix, tots els productes, de qualsevol material, són desinfectats minuciosament en arribar a les nostres instal·lacions i abans de ser transportats. D'igual manera, les naus, camions i oficines també reben un procés d'esterilització diverses vegades al dia.

Som la teva empresa de logística de confiança i volem estar a l'altura de les circumstàncies. El nostre sistema permetrà que quan recollim la teva mercaderia amb tota la documentació necessària, l'equip de logística emprengui les accions necessàries per a trobar la ruta més eficient. D'aquesta manera, es lliurarà la mercaderia en el menor temps possible. L'objectiu és oferir-te un sistema optimitzat que et permeti arribar als teus clients amb la major agilitat.


Entregues de palets lliures de coronavirus

Som conscients de la situació. Per això, adoptem mesures personalitzades per a cada col·laborador i client. No dubtis a posar en marxa de nou el teu negoci. Creiem en tu. Reactivar el sector pot semblar complicat, però està en mans de tots. El nostre compromís és lleial. La higiene i neteja és la nostra prioritat per a garantir una entrega lliure de coronavirus. Si aviat reprendràs la teva activitat empresarial, posa't en contacte amb el nostre equip per a organitzar i estudiar la teva situació.

Com pots comprovar, continuem oferint-te el millor servei de transport de mercaderies paletitzades, personalitzat i, a partir d'ara, en el més conscienciós compromís amb la qualitat en neteja i salut. En PalletCat estem segurs que continuarem avançant junts, oferint a clients i col·laboradors la millor experiència en transport de palets, fins i tot en temps tan difícils com els que corren avui dia. Tenim un compromís amb lliurar el teu transport de mercaderies paletitzades de la forma més segura, i t'esperem per a posar-te en marxa amb totes les garanties.


 


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.