PalletCat: El teu operador més sostenible per al transport paletitzat

29 Juliol 2020 - Blog


Si necessites enviar qualsevol mercaderia a través del transport de palets, no dubtis en contactar amb PalletCat juntament amb Palletways, volem ser el teu operador logístic per al transport paletitzat. Actualment, és un transport sostenible que es posiciona com la millor opció, tant a Espanya com a la resta d'Europa. Per això, des de la nostra empresa es treballa per la sostenibilitat i per la protecció del medi ambient, apostant sempre per una logística verda que sigui de qualitat i segura. Els beneficis del transport de mercaderies amb PalletCat


La nostra empresa compta amb un suport de qualitat. No només creiem en la logística sostenible, sinó que ens preocupem perquè la protecció a l'entorn no minvi la qualitat dels productes i serveis que t'oferim. Per això, sostenim una fèrria política de qualitat que treballa amb seguretat i amb operaris amb una sòlida trajectòria en el sector de l'transport paletitzat.

Qui formem PalletCat?


PalletCat som els representants de Palletways a Catalunya per al transport de mercaderia paletitzada. Comptar amb la nostra marca Palletways és un gran benefici, ja que som una de les majors xarxes de distribució de mercaderies paletitzades de tot el territori europeu. Si comptes amb nosaltres, t'assegures estar a l'avantguarda de la teva logística a través dels nostres enviaments per palets.

Les nostres responsabilitats amb el medi ambient


Un altre gran benefici de treballar mà a mà amb nosaltres és que comptes amb la certesa que estàs a la banda d'un personal responsable i compromès amb el medi ambient. Som coherents i, per això, conscients que existeix un dany continu al planeta. El nostre objectiu és minimitzar aquest impacte mediambiental, amb una política de transports sostenibles i d'alta qualitat.

Com aconseguim realitzar un transport sostenible? 


El benefici real és el resultat obtingut. Per això, per a nosaltres, el més important és que estiguis content amb els serveis finals que t'oferim. Per a això, ens encarreguem de tenir cura i supervisar a l'màxim i al mil·límetre tots els processos de transport i logística.
El nostre transport de mercaderies paletitzades porta el segell de serveis de logística verda. Això vol dir que minimitzem tot el possible les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera. T'oferim aquest compromís en cada servei!


La política verda dels transports sostenibles


Després de conèixer més sobre els beneficis de comptar amb la nostra empresa, pots entendre els motius pels quals vam aconseguir garantir un transport de palets sostenible i adaptat a les necessitats de l'actualitat. La principal tasca que hem de dur a terme per aconseguir el que t'oferim des d'un primer moment és la vigilància contínua en els processos. Per això, nosaltres ens encarreguem de tot per convertir-nos així en l'empresa líder en logística sostenible d'Europa.

Neteja i manteniment de les flotes de transport


Per dur a terme aquesta logística respectuosa amb el medi ambient, modifiquem sempre que siguin necessaris els processos de la cadena logística. La nostra intenció és minimitzar l'emissió de CO2 en cada punt de la cadena tot el que sigui possible. D'aquesta manera, t'oferim el treball de la manera més neta que existeix. Alguns d'aquests processos són senzills, i es tracta de conservar en bon estat la flota i les eines, així com de tenir-ho tot sempre net.

Per això, netejem i mantenim de manera constant dels vehicles, els pneumàtics, etc. El que aconseguim amb aquesta revisió contínua és assegurar-nos que no s'està usant més combustible del necessari i que els models funcionen a la perfecció, sense generar una despesa no prevista, que moltes vegades ve provocada per brutícia o mal estat de les peces. A més, hem adquirit uns vehicles més ecològics, que redueixen els nivells de CO2 respecte als models anteriors.

Optimització de l'espai amb el transport de palets


D'altra banda, segur que ets conscient que com més espai s'ocupa del disponible, menys es gasta. Per dur dues mercaderies que ocupen la meitat de la capacitat de la flota en dues vegades es genera el doble de combustible, fregament, etc. Igual que si es pretén transportar una càrrega i que el vehicle torni buit. Per això, la millor opció sempre és optimitzar a l'màxim l'espai de què es disposa. Alhora, intentar aprofitar els recursos de el moviment per altres transports necessaris.

Per a això, nosaltres ens encarreguem d'optimitzar, alhora, els nostres trajectes, omplint les capacitats de l'espai de què disposem per als transports. És a dir, intentem que les flotes viatgin amb la màxima càrrega permesa. A més, també intentem disminuir els quilòmetres que recorrem, aprofitant les anades i les tornades per portar també mercaderia i aprofitar aquest viatge de tornada. D'aquesta manera, estalviem temps, espai, emissions, desgast de flota i combustible.


Qualitat, medi ambient i seguretat 


En definitiva, som una empresa de transports de palets que intenta treballar al teu costat, buscant el teu benefici i protegint el medi ambient. Més enllà de la nostra preocupació per la teva satisfacció amb nosaltres es troba el nostre respecte amb el planeta. Per això, la nostra política compleix amb els estàndards de qualitat, medi ambient i seguretat. Treballem per a tu com a client, però també perquè la col·laboració de tota la nostra xarxa de persones i equips formin un resultat eficient que compleixi les nostres expectatives.

No només volem que estiguis content tu, sinó que la nostra activitat laboral no tingui més impacte mediambiental del què sigui estrictament necessari per no interrompre el servei que oferim.

I que puguem garantir-te el millor servei reduint les emissions contaminants emeses a l'atmosfera.

Per totes aquestes raons, a PalletCat treballem mà a mà amb les millors marques. Tant per disposar de models de vehicles nous i sostenibles com per distribuir els millors productes que facin a la nostra companyia continuar sent la millor opció en logística verda de tot Europa. També per aquest motiu treballem diàriament, conservant clients que porten confiant en el nostre servei molt temps i aconseguint nous clients que siguin fidels als nostres serveis. Vols ser-ne tu un altre? Contacta amb nosaltres i assegura la teva logística més sostenible.


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.