Novetats del grup PalletWays: Primavera 2022

19 Juliol 2022 - Blog


Palletways Iberia és una de les grans companyies que operen al mercat de la mercaderia paletitzada. Som un element imprescindible a la cadena logística mundial i permetem que, diàriament, milers de comandes arribin als seus destinataris.

Des de PalletCat, el seu representant a Catalunya, volem fer-los partícips dels avenços més significatius que hem experimentat aquests darrers mesos.Últimes novetats del Grup Palletways Iberia


Diferents fites han marcat el nostre desenvolupament l'any 2022 fins a finals de primavera i inicis d'estiu. Aquí et deixem els més importants.

La xarxa Palletways fa 20 anys a Itàlia


El mercat italià és un dels més rellevants d'Europa per la seva gran activitat logística. En aquesta ocasió, no ens vam voler perdre una data tan assenyalada per al grup al país transalpí. Aquests 20 anys de trajectòria són el resultat d'estratègies en el transport de palets que han demostrat que funcionen, així com la solidesa d'una aliança que avui no sembla tenir límits.

Compartim els ensenyaments de la sucursal italiana de Palletways per aprendre'n tots i aconseguir que les diferents ramificacions compleixin també els seus objectius.

Convenció anual a València


Palletways Iberia, referent a la distribució nacional de palets, va fer una crida als seus membres a acudir a la seva convenció anual. En aquesta edició, la cimera va tenir lloc a València i hi van arribar representants de les diferents delegacions dins de l'estat i dels diferents departaments. Van tenir lloc diferents presentacions en què els dirigents de la companyia van agrair als delegats el seu esforç i la solidesa del seu treball. No en va, la companyia ha duplicat en cinc anys la feina i les estratègies de creixement estan fent efecte.

Luis Zubialde, el CEO del grup, va tancar l'acte amb paraules emotives per als membres de l'aliança. L'anàlisi que es fa d'aquest any i del darrer període és que la companyia s'ha sabut adaptar als temps i se situa davant de bona part de la competència. A més, es tractava de la primera convenció després de la pandèmia. Les limitacions a la mobilitat i les trobades havien provocat que ja fes tres anys des de la darrera reunió d'aquest tipus del grup. Tots els presents van aprofitar per celebrar els èxits de la companyia i compartir la seva il·lusió pels reptes del futur.

InnovaTrans s'uneix a la xarxa Palletways Iberia


Aquest operador de l'àmbit de Madrid ha fet el pas i s'ha sumat a una aliança que no para de créixer. Així, el grup compta amb un soci més dins de la Comunitat de Madrid, un dels centres logístics del país. El hub compta amb gairebé 40 treballadors i 14 molls en unes instal·lacions de primer nivell. Els dirigents d'InnovaTrans tenen una llarga trajectòria al sector i van decidir apostar fa uns anys per crear la seva pròpia companyia i fer les coses de manera diferent a la logística de distribució.

Aquest equip humà destaca els avantatges d'incorporar-se a la xarxa de Palletways com un camí estratègic que els proporciona cobertures nacionals i internacionals interessants. A més, veuen la possibilitat d'ampliar la gamma de serveis que ofereixen actualment, mantenint alhora la seva aposta pel terreny de la innovació. També se'n beneficiaran en aquest àmbit, ja que Palletways és un referent en tecnologies innovadores aplicades al sector. Sens dubte, un moviment en què les dues entitats surten guanyant.

Inauguració de centre logístic a Alcalá de Henares


Les activitats del grup a la Comunitat de Madrid continuen en plena expansió, en aquest cas amb la inauguració d'un centre nou. Es tracta d'una plataforma de 14.000 metres quadrats ubicada a Alcalá de Henares. A l'esdeveniment van acudir el conseller de Transports i Infraestructures de la CAM, David Pérez, i personalitats del grup Palletways Iberia com Luis Zubialde o Gregorio Hernando. També hi va ser present el vicealcalde d'Alcalá de Henares, una localitat que també es beneficiarà quant a promoció de l'ocupació.

El centre està construït en una parcel·la de 40.000 metres quadrats que servirà de punt de partida per a futures expansions. Aquesta inversió servirà per reforçar els serveis del grup a la zona. En el disseny d'aquestes instal·lacions s'han tingut en compte criteris de sostenibilitat i d'eficiència. Aquesta inauguració és el cim d'un projecte iniciat fa tres anys per augmentar en diversos milers de palets el trànsit a la zona.

Jugueteamos, partner de responsabilitat social corporativa de Palletways


L'associació és un projecte personal del gerent d'un soci de Múrcia de Palletways, i des de la directiva s'ha decidit donar suport a aquesta tasca social. És una organització sense ànim de lucre que busca fabricar joguines terapèutiques per a nens amb els materials sobrants dels palets. Reutilitzant la fusta, aquesta organització construeix joguines molt divertides i adaptades a les necessitats dels més petits. L'aportació del grup ha estat donar una partida d'ampolles personalitzades per ajudar a Jugueteamos a donar-se a conèixer.

Al grup sabem la importància d'una bona imatge corporativa. Així, Jugueteamos compta ara amb productes personalitzats que faran més reconeixible la seva marca i els estalviaran la despesa d'adquirir-los per ells mateixos. Aquesta organització aporta, a més, llocs de treball per a persones amb autisme. És, sens dubte, una tasca molt important, ja que és un perfil de difícil incorporació laboral.

A PalletCat treballem dins de la xarxa de Palletways Iberia com a especialistes en el transport de mercaderia paletitzada per expandir aquest negoci i continuar sumant a l'expansió internacional. En el període esmentat, la companyia ha evolucionat quant a mida, organització interna i activitats socials rellevants. Per això, considerem que ha estat un tram molt positiu per a la xarxa Palletways i també per a nosaltres, PalletCat. Tornarem a la pròxima entrega amb més novetats sobre el sector i més èxits de la companyia i els seus socis. T'esperem!


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.