Novetats del grup PalletWays Iberia: Tardor 2022

01 Desembre 2022 - Blog


Palletways Iberia és una de la companyia de transport exprés més gran de mercaderia paletitzada a Espanya. Fa més de trenta anys que operem en el sector del transport de la distribució exprés, treballant de costat amb els nostres clients per oferir-los un servei de qualitat. Actualment, ens trobem en ple procés d'expansió de la companyia.

Des de PalletCat, representant de Palletways a Catalunya, volem explicar-vos les últimes novetats que ha experimentat la companyia els mesos de tardor de 2022.El Grup Palletways llança Palletways ID al Regne Unit


Després de dos anys de treball, investigació i desenvolupament, Palletways ha presentat a la Conferència de Palletways UK celebrada a Silverstone la seva nova tecnologia per a l'escaneig de mercaderia paletitzada, incorporada als carretons elevadors. Aquesta permet optimitzar els temps de treball i suposa un dels avenços més importants en l'àmbit de la logística que han tingut lloc en els últims anys.

Palletways ID és una nova tecnologia per a l'escaneig en carretons elevadors. És l'únic dispositiu capaç de capturar, alhora, quatre dades clau per a la gestió de la mercaderia: codi de barres, imatges, pes i dimensions.

16 anys des del llançament de Palletways Iberia


Es compleixen setze anys del llançament de Palletways Iberia. Setze anys dedicats a la distribució nacional de palets. En tot aquest temps, la companyia s'ha esforçat per innovar i millorar la qualitat del seu servei i per assegurar als seus clients un transport més eficient i de més qualitat. Gràcies a això, actualment, Palletways Iberia es constitueix com la companyia líder del sector del transport de mercaderia paletitzada.

Actualment, es gestionen més de 6000 palets al dia. L'empresa està constituïda per més de setanta membres que cobreixen el transport tant a Espanya com a Portugal. A més, s'assegura un transport eficient i ràpid, que fa lliuraments als clients en menys de 24 hores.

Entrevista al gerent de PalletCat Josep Solé


Josep Solé, gerent de PalletCat, ha estat entrevistat en profunditat per saber-ne més sobre la companyia, així com sobre els plans de futur que es plantegen a curt, mitjà i llarg termini.

Com ell mateix assenyala, va iniciar el seu camí fa trenta-vuit anys, en solitari, i amb el seu propi camió. Fa setze anys, Josep Solé decideix incorporar-se a PalletWays, constituint Palletways Iberia i donant-li l'impuls definitiu per situar-se com a líders del mercat. Gràcies a aquesta incorporació i al suport de la xarxa de Palletways, PalletCat es va poder sobreposar a la crisi del mercat del 2008 i créixer a un ritme considerable.

Des de llavors ha anat creixent fins a esdevenir la companyia referent del sector de transport de palets que és avui PalletCat. Situada a Tàrrega (Lleida), l'empresa ha evolucionat des de l'àmbit local fins a l'àmbit nacional i internacional. Actualment, oferim lliuraments a tota la península en menys de 24 hores per a tota mena de mercaderies (a excepció de la mercaderia refrigerada i altres mercaderies perilloses).

L'èxit en el negoci va portar Solé a anar ampliant a poc a poc la xarxa i, amb ella, els serveis oferts, ara ja a escala nacional i europeu. Després d'haver superat la crisi i haver reforçat l'empresa, duplicant el volum de feina en els darrers cinc anys, Josep es manté optimista respecte a la situació actual. Com ell mateix ha declarat, "PalletWays és una empresa que, en l'àmbit tecnològic, s'esforça per estar completament al dia. Estem molt avançats i comptem amb una xarxa que s'adapta a les necessitats del moment".

És precisament aquesta capacitat d'adaptació la que es constitueix com la pedra angular per aconseguir la satisfacció dels seus clients. Josep considera que el nínxol de mercat "està encara creixent i té molt de recorregut". Assenyala també la importància d'atendre lliuraments a domicili com a part de l'adaptació de l'empresa als serveis que actualment reclamen els clients.

Solé també fa especial èmfasi en la importància que ha tingut per a ell formar part de PalletWays: "m'ha permès créixer a uns ritmes importants i estar en una xarxa que et dona suport i cobertura nacional". Un missatge, en definitiva, optimista, que anima a continuar treballant i continuar creixent, explorant nínxols de mercat a l'abast de l'empresa.

Finalment, Josep Solé, gerent de PalletCat, aprofita per enviar un missatge d'optimisme i positivitat a totes les persones que la integren, remarcant la posició de l'empresa al sector i subratllant la importància de treballar amb una àmplia xarxa que permet la distribució i el servei d'alta qualitat que PalletWays ofereix a la península en l'actualitat.

Col·laboració amb la Fundació Bobath


La Fundació Bobath és una associació dedicada al tractament íntegre de persones amb paràlisi cerebral, especialment nens. Compte amb una àmplia xarxa de centres que desenvolupen activitats encaminades al tractament i educació de nens amb aquesta malaltia. Exerceixen una important tasca de formació i inserció laboral i disposen de programes de divulgació que busquen conscienciar la societat sobre la importància de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.

PalletWays Iberia ha col·laborat amb la Fundació Bobath, realitzant una aportació que ajudarà a fer que 89 nens puguin rebre atenció de qualitat, així com l'educació necessària per formar-se al llarg de la vida. PalletWays és una empresa compromesa amb les causes socials i conscienciada amb les dificultats que travessen les persones amb aquest tipus de malalties.

Un futur prometedor per a Palletways Iberia


Ha estat una tardor plena de novetats a Palletways, amb la presentació de Palletways ID al Regne Unit, tecnologia capdavantera en el sector del transport de mercaderies paletitzades i la logística pensada per optimitzar el treball i facilitar el procés de control i gestió de la mercaderia. A més, PalletWays Iberia, que compleix setze anys de camí i se situa com a lideratge en el sector, ha dut a terme una important donació per a la Fundació Bobath, que permetrà a 89 nens rebre una formació de qualitat i millorar la seva vida gràcies a una assistència personalitzada.


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.