Novetats del Grup Palletways Iberia: Estiu 2021

23 Setembre 2021 - Blog


Novetats del Grup Palletways Iberia: estiu 2021 


El Grup Palletways Iberia, un referent en el sector del transport paletitzat de mercaderies que opera a Espanya des de 1994, fa públic un nou butlletí informatiu amb les novetats d'aquest passat estiu de 2021. Des de PalletCat, el seu representant a Catalunya, volem fer-vos partícips dels avenços més significatius que hem experimentat aquests últims mesos, que vénen a confirmar el nostre creixement i consolidació al mercat, així com la progressiva millora dels serveis que us oferim. Deixeu que compartim amb vosaltres els nostres progressos!Últimes novetats del Grup Palletways Iberia: 


1. Palletways amplia la seva xarxa europea a Eslovàquia 


El Grup Palletways ha ampliat la seva xarxa hongaresa integrant a Eslovàquia, l'operativa es durà a terme des del hub hongarès de Biatorbagy, a la zona oest de Budapest. Una localització idònia als afores de la capital que permet desenvolupar la seva activitat com una plataforma per als trànsits internacionals entre Hongria i Eslovàquia, així com per als enviaments nacionals.

La nova xarxa eslovaca oferirà tota la gamma de serveis nacionals i internacionals de Palletways, incloent-hi un servei domèstic prèmium 24 hores. Es tracta d'Economy y entregas AM, tot això garantint una traçabilitat total de l'enviament.

2. La xarxa ibèrica de Palletways celebra els seus 15 anys d'èxit a Espanya 


El Grup Palletways va celebrar el passat mes de maig el seu quinzè aniversari des de la seva implantació a Espanya. Un nou servei, la creació i consolidació d'una extensa i sòlida xarxa de membres i una estratègia basada en la qualitat de servei al client i en l'eficiència han permès en aquest període erigir-se com la xarxa més valorada tant a la península Ibèrica com en la resta d'Europa.

Al llarg d'aquests 15 anys, Palletways ha anat superant tots els objectius marcats. Un model de negoci que va trobar el seu espai en una necessitat específica i que va marcar una evolució en el sector de la distribució de mercaderia paletitzada.

Especial importància ha tingut en aquesta evolució la seva xarxa de membres, composta per més de 70 companyies locals, líders en les seves àrees de treball, i que cobreixen tot el territori espanyol, inicialment, i el portuguès, posteriorment, complint els alts estàndards de qualitat i eficiència que estableix la marca Palletways.

3. Nou rècord marcat per la xarxa ibèrica de Palletways


La xarxa ibèrica de Palletways ha tornat a marcar una nova fita en la seva història després d'haver mogut més de 110.000 palets en un sol mes, el març passat. Un nou rècord que se suma als que ja venia registrant la companyia, sent el més recent el fet d'haver mogut més d'1.100.000 palets durant l'últim exercici fiscal. En els últims cinc anys, la xarxa ha crescut per sobre del 100%, situant les previsions de creixement per a l'any en curs per sobre del 15%.

4. Palletways renova la seva certificació ISO 26000

 
La companyia Palletways ha renovat la seva certificació ISO 26000 en matèria de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), el que reafirma al grup en el seu compromís amb la conscienciació solidària, el respecte mediambiental i la lluita contra les desigualtats socials.

5. Palletways Iberia, a través del seu pla de RSC, dóna suport a l'Associació NUPA


Com a part del seu pla de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), Palletways Iberia ha tornat a donar el seu suport a l'Associació Espanyola de Nens i Adults amb Fallada Intestinal, Nutrició Parenteral i Trasplantament multivisceral (NUPA).

Per a això, aquest conglomerat d'empreses especialitzat en el transport de palets a escala nacional i internacional col·labora amb l'entitat a través de l'adquisició dels "Nupancitos", ninots pensats per a la divulgació i, al seu torn, normalització entre els més petits de la situació en la qual es troben molts nens a casa nostra.

La donació econòmica realitzada per Palletways permetrà a l'associació NUPA millorar la qualitat de vida de les famílies d'aquells pacients amb aquesta patologia rara, que s'hagin vist obligats a desplaçar-se a Madrid per seguir el tractament a la Unitat de Rehabilitació Intestinal i Trasplantaments de l'Hospital la Pau.PalletCat ofereix el millor servei d'enviament de mercaderies paletitzades


Les novetats de Palletways que us hem resumit vénen a confirmar el pas ferm amb el qual la companyia avança cap al futur. Amb més de 400 membres treballant sota un mateix manual d'operacions, hem aconseguit consolidar-nos com la xarxa europea més àmplia en el mercat de la distribució de mercaderia paletitzada. Tot gràcies al fet que seleccionem amb molta cura als nostres socis, vigilant sempre que comptin amb la capacitat suficient per brindar un alt nivell de servei al client de manera constant.

PalletCat som un d'aquests membres de Palletways Iberia i tenim la nostra seu a Catalunya. Ens hem especialitzat en el transport paletitzat i ens esforcem per mirar sempre cap al futur. Confiar en la nostra experiència com a operador logístic us permetrà assegurar els enviaments de la vostra empresa gaudint dels més alts estàndards de qualitat. La vostra mercaderia en palets arribarà al seu destí amb la màxima rapidesa sense haver de renunciar a la sostenibilitat. Per què no aprofiteu l'oportunitat i us poseu en contacte amb nosaltres? Gaudireu d'un ampli suport i la nostra gran gamma de serveis addicionals.

En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.