Comunicat amb relació al coronavirus (COVID-19)

17 Març 2020 - Notícies


Benvolguts clients amics,       

Estem vivint moments molt complexos a causa dels efectes provocats pel COVID-19. En aquestes circumstàncies, complicades i noves per a tots, la Xarxa Palletways, i tot el seu equip humà, farem tot el possible per assegurar el correcte proveïment de les mercaderies transportades, ja que al nostre sector és crucial en aquesta situació, alhora que és la nostra millor manera de demostrar el nostre compromís amb la societat.     

En el Grup Palletways hem adoptat totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries per protegir la salut dels nostres empleats i clients. Així mateix, hem implantat totes les accions possibles per a fomentar el teletreball en aquelles parcel·les on és viable sense posar en risc l'operativitat del nostre negoci amb l'objectiu de proporcionar el millor servei als nostres clients.        

Una part molt important del nostre negoci és el transport de productes d'alimentació, tant humà com animal, neteja i higiene personal, així com parafarmàcia i per això el nostre servei és considerat estratègic de primera necessitat pel qual la Xarxa Palletways continuarà prestant el servei habitual de recollides i lliuraments en totes i cadascun dels nostres 70 Dipòsits.  

Per continuar proporcionant un servei òptim, els sol·licitem la seva col·laboració. És imprescindible que, prèviament a recollir una expedició en origen estigui assegurada la disponibilitat del destinatari, evitant retards, despeses i acumulacions de mercaderia en els dipòsits.     

Estem convençuts que, entre tots, podrem posar fi a la situació delicada per la qual estem passant intentant que les conseqüències siguin el menor possible, sobretot pel que fa a la salut de tots.         

Agraint per endavant la seva col·laboració i confiança, aprofito l'ocasió per enviar-los una cordial salutació.       

Gregorio Hernando,    
Director general, Palletways Iberia.

 


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.