Com realitzar un transport ràpid i segur?

14 Octubre 2019 - Blog


Amb el ritme frenètic de les nostres vides, el nostre dia a dia és cada vegada més ràpid i les nostres rutines cada vegada més dinàmiques i canviants. En conseqüència, necessitem i, sobretot, volem les coses cada vegada més aviat, però amb la mateixa o major exigència quant a la qualitat. En aquest sentit, es necessita tenir en compte la rapidesa dels serveis de transport, però també, i encara més important, la qualitat amb la qual s'efectua el procés. A partir d'aquesta base, és on entra en joc PalletCat i el nostre principal objectiu: reduir el temps de trànsit, però sempre assegurant la qualitat de les entregues. El servei ràpid i de qualitat es converteix en un dels nostres pilars fonamentals i gràcies a una sèrie d'aspectes essencials, que el fan possible i que us detallem a continuació, hem aconseguit ser una empresa líder i de referència en el sector del transport de mercaderia paletitzada.

1. Ens ajudem d'energies alternatives externes al magatzem, com la traçabilitat, que aporten eficiència tant al client com a PalletCat. D'aquesta manera, podem realitzar un control exhaustiu de la mercaderia, com el seguiment a temps real, l'estimació de temps de trànsit entre el punt de sortida i el d'arribada i la programació d'un avís per correu electrònic que notifica el lliurament de la mercaderia.

2. Treballem amb vehicles nous, ben equipats i, sobretot, molt segurs. Els nostres vehicles són la nostra principal eina de treball, per això, efectuem els serveis de transport a través de vehicles nous, segurs i subjectes a totes les normatives vigents, per garantir als nostres clients un servei ràpid però que vetlli per la seguretat de la mercaderia i també dels nostres treballadors.

3. Som clars amb tot, també amb les dates de lliurament. A PalletCat oferim sempre els serveis que podem realitzar en el temps indicat i ens comprometem amb les hores i dates de lliurament garantides.

4. Organitzem les rutes de la millor manera possible. Abans de dur a terme el servei de transport, estructurem i pensem molt bé la nostra dinàmica de distribució, per transportar la mercaderia en el menor temps possible i amb un trajecte segur.

5. Oferim un servei personalitzat i ens adaptem a les necessitats de cada client. Tot i que tenim un modus operandi empresarial, que és la base del nostre treball i eficiència, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients per oferir-los la màxima eficiència en la seva empresa i per fer-li-ho el més fàcil possible.

6. Ens adaptem als canvis i a les noves tecnologies, per augmentar la nostra productivitat i la dels nostres clients. Actualment, estem treballant amb un sistema de gestió digital que permet opcions molt interessants i que posa a disposició dels nostres clients, la introducció de recollides i etiquetatge dels palets, informes de mapes de recollides i evolució de les expedicions.


No obstant això, cal destacar, que tots aquests aspectes i accions no són qüestió de màgia, sinó que darrere de la rapidesa i eficiència de PalletCat hi ha una cadena de treballadors professionals, qualificats i molt capaços, que treballen dia a dia per millorar i oferir els millors serveis als nostres clients. Gràcies a l'esforç, la passió cap a la logística i formant part del Grup Palletways, aconseguim efectuar transports de mercaderia paletitzada en 24 hores al 85% de les destinacions d'Espanya i Portugal i enviaments internacionals amb un temps de trànsit entre 3 i 4 dies, i amb un servei de qualitat.


En Palletcat utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.